|

Dati`mi si mie mesaje de noapte buna pentru iubit! Funda desigur!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

- As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna.

- Daca ar cadea o stea de cate ori ma gandesc ce dor la tine, atunci in curand nu ar mai fi stele pe cer. Daca diseara te vei uita la cer si nu vei vedea nici o stea. Sa stii ca e din cauza ta!

- Daca sfarsitul acestei zile, ti-a adus o umbra recenta in inima ta, sper ca urarea de nopate buna iti va incalzi inima.

- In acest moment 3, 7 miliarde de oameni dorm, 2, 3 milioane se indragostesc, 4, 1 milioane mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest SMS … Noapte Buna!

- Noapte buna, sper sa visezi ceva frumos si dragut la noapte: pe mine normal, la ce te gandeai?

- Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubit-o sa iti zic noapte buna. NOAPTE BUNA!

- Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele… inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc. Noapte buna.

- Sa visez un inger? Dar am deja un vis… si am si un inger… iar ingerul e visul meu… Tu esti tot ce mi-am dorit! Te iubesc!

- Aripi de fluturasi, Vine-n zbor un ingeras, Ghici ce are pentru tine, Un pup dulce de la mine…Noapte buna!

- As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara Noapte Buna!

- Cu aripi de fluturas, vine in somn un ingeras si ghici ce are pentru tine? Pupici dulci de la mine ca sa poti dormi mai bine.

- Daca as avea aripi as zbura pana la tine, Daca as putea te-as tine langa mine, Dar eu nu am aripi nici putere, Te am doar pe tine in suflet la mine. Noapte buna!

- Daca dorul tau n-ar fi toata noaptea as dormi, dar el vine fara veste si pe mine ma trezeste! Noapte buna ingerul meu!

- Daca sfarsitul acestei zile, ti-a adus o umbra recenta in inima ta, sper ca urarea mea de noapte buna sa iti incalzeasca inima. Te iubesc!

- De la un beep se ajunge la o intalnire, de la...2005 - 3382 + Vezi răspunsul întreg

1 răspuns:
| a răspuns:

Azi dimineata ai fost primul meu gand. Acum vreau sa adorm cu gandul tot la tine. Noapte buna!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează