| Kalibi13 a întrebat:

Deci in luna februarie trebuia sa am ciclu doar în 28, toată luna nu am avut deloc, de obicei întârzie o zi, dar a întârziat 2 si mi-e frică, voi ce spuneti fetelor sunt sanse chiar dacă el zice ca a fost atent mereu?

Răspuns Câştigător
| Floareasoarelui26 a răspuns:

Daca sperma nu a ajuns deloc in interiorul vaginului, nu sunt sanse.Dar asta depinde de capacitatea lui de a se controla.Aici cred ca voi stiti cel mai bine...

Diferente de +/-2 zile sunt normale, chiar si in cazul unui ciclu menstrual regulat.Dar este imposibil de precizat daca ar putea fi vorba de sarcina sau nu in conditiile astea.

Daca ai un ciclu de tip regulat, atunci stiind lungimea sa, poti evita sa ai contact sexual in perioada fertila si astfel stai linistita daca nu esti sigura ca partenerul tau isi poate controla ejacularea si nici nu doriti sa folositi prezervativ.
Numai bine!

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

De ce sa-ti fie frica? te-a violat?
Nu ai avut sex consimtit si pe propria-ti raspundere?

| Jassmina a răspuns:

Vad ca si in ianuarie ai venit cu aceeasi poveste: sex neprotejat, ciclu de tip NEREGULAT, deci intarzierile nu sunt reale fiindca nu se poate vorbi de intarzieri in situatia asta!
Dar joaca asta de-a riscul, va duce int-o zi la sarcini nedorite, fiindca boli se pare ca ai contactat, odata ce in ianuarie spuneai ca faci infectii frecvente.

Nu stiu ce varsta ai, dar asta imi pare a fii ori sex cu forta, cand se abuzeaza de tine, ori sex consimtit fara creier si pic de responsabilitate, stiind ca o poti patii, dar sa accepti a face sex fara protectie.

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru a se putea formula si oferi un raspuns este necesar sa fie cunoscute urmatoarele infotrmatii cat mai exacte/precise :
-- care a fost pana in prezent lungimea (medie/aproximativa) ciclurilor menstruale anterioare?
-- data zilelor in care a/au fost intretinute acte/(le) sexuale neprotejat
Doar pe baza acestor informatii se poate incerca sa se formuleze un raspuns care sa fie catusi de cat apropiat de situatia ta reala.
Multa sanatate!

| EoTl a răspuns:

Raspund eu in locul fetelor happy Nu te poti increde in el cand zice ca a fost atent mereu deoarece in acele momente nu cred ca rezista. Daca o sa zica ca totul va fi bine sa nu-ti faci griji ca e atent ca se abtine laughing Atunci trebuie sa-ti faci cele mai mari probleme.