|

Dupa ce am fost inselat de o tipa cu care am stat 1 an si ceva, la cateva luni dupa am ajuns sa fiu impreuna cu o fata exact cum mi-as fi dorit de la bun inceput, totul bine si frumos. Cum pot scapa total de trecut, de ura fata de fosta ca m-a inselat, sa nu mai fiu curios sa intru pe vreun cont de-al ei sau ceva de genul? Cand vor disparea curiozitatile astea? M-a mintit si m-a facut efectiv praf, problema e ca eu mai am tangente cu ea si chiar tin la relatia actuala. E vorba de atasamentul acela nenorocit si obisnuinta, frustrarea ca mi-a facut rau, sunt niste sentimente ciudate si nu stiu cum sa scap de ele...

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Buna, părerea mea este ca pur și simplu trebuie sa treci peste și sa te bucuri de relația ta pe care o ai acum. Adică tu personal trebuie sa hotărăști ce decizii iei, nu trebuie sa ți le spună alții. Adică gândește-te ce ai vrea mai mult sa trăiești in trecut cu toată ura aia sau sa te bucuri de prezent și de toate momentele frumoase? Tu singur decizi ce trebuie sa faci ca sa îți fie bine, eu personal dacă as fi in locul tău m-aș gândi ca momentele frumoase și lucrurile bune care se întâmpla in viața mea sunt mult mai importante decât sa pierd timpul purtând pică pe o fata care nu te-a apreciat. Pana la urma oricât de mult te-a făcut de ras sau praf cum ai zis tu, ea e fraiera ca te-a pierdut așa ca lasă toată ura deoparte și bucură-te de prezent și nu îți fa griji ca in viața roata se întoarce și toată lumea plătește pentru greselile lor.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

și te mai miri de ce intri dacă ai tangențe. ești foarte nerespectuos față de relația actuală. dacă ai pe altcineva nu mai vorbești cu foștii, îți vezi de partenera actuală. îi dai block și gata dă-o naiba, ce mai ai de vorbit cu ea?

| a răspuns:

Deci să o luăm de la început. După un an de relație, te-a înșelat. Asta este tot ce contează. Ți-a arătat faptul că nu mai ține la tine, iar lucrul ăsta este singurul pe care ar trebui să îl ai în minte în legătură cu ea. Las-o să se ducă, dacă ea asta a ales. Este pierderea ei, nu a ta.
Știu că este greu și știu că este vorba de obișnuință. Important este să nu mai ai tangențe cu ea deloc, nici măcar să nu te mai uiți la profilul ei. Dă-i block pe Instagram, pe Facebook și sterge-i numărul ăla nenorocit din telefon (în caz că îl ai). Curiozitățile alea despre care zici vor dispărea când vei vrea tu să dispară. Adică atunci când tu vei lua decizia să lași definitiv trecutul în spate. Bucură-te de relația actuală. Nu o lăsa pe aia să îți guverneze viața sentimentală. Adică ea pleacă frumos de lângă tine și tot tu suferi?
Adună-te. Dacă nu poți fi într-o relație momentan, este perfect normal. Dar nu te mai gândi la ea.
Nu vezi că nu o mai interesează? Ar trebui să te doară în cot de ea. Prin simplul fapt că te-a înșelat ți-a arătat cine este cu adevărat. A. și da. Dacă se întoarce la tine să îi zici "pas". N-ai nevoie de așa ceva în viața ta.
Deci bucură-te de relația actuală, ai tot dreptul.
Baftă!

| a răspuns:

Cand incepi sa ti amintesti de ea sau ai acele tangente pur si simplu fa altceva in acel moment cand se intampla. Facand asta des, o sa o uiti cel mai probabil sa te rogi sa nu dai de ea pe strada