Sigur ca pot.
Deocamdata esti sub tutela lor,asa ca te vor apara de orice cred ei de cuviinta.
Ma uimeste ce solutie ati gasit ca sa ramaneti impreuna,nu stiu cine s-a gandit la ea,dar este cea mai inconstienta solutie pe care am auzit-o vreodata.
Un copil nu e o jucarie sau un catel de pripas caruia ii arunci un os cand il vezi tremurand la usa blocului,un copil e pentru toata viata,il porti in tine,il nasti,il alaptezi,ai depresii postnatale cand nu se mai intelege nimeni cu tine,ii faci baita zilnic,il schimbi,il cureti, il legeni si-l pazesti ca un vultur deasupra cuibului ani lungi, multi.
Asa cum te pazesc parintii tai pe tine acum, dupa ce nopti intregi n-au dormit stand la capataiul tau cand erai bolnava, rupand din putinul lor sa-ti ia tie hainute frumoase si calculator, sa nu te simti complexata sau inferioara in fata celorlalti copii...si cand asteapta si ei sa vada rodul stradaniilor lor si sa se mandreasca cu fetita lor, vor trebui sa se multumeasca sa se mandreasca cu nepotelul lor...
Ii omori cu buna stiinta, asta ar fi una.Dar bineinteles, pentru fericirea ta, viata lor nu prea conteaza...
Pe urma, tu nu ai vise? Consideri ca la 16-17 ani poti sa-ti inchizi viata cu un copil?
Nu vrei sa faci o cariera si sa fii mandra de realizarile tale? Pentru ca,daca vrei asa ceva,un sot si un copil sunt piedici serioase,nu poti invata cu un bebe mic pentru sesiune,nu poti face proiecte cand ai de schimbat pampersi,imi stau marturie toate femeile care au trecut prin asta si alt cosmar mai mare n-au trait!
Dar,daca vrei sa fii o simpla gospodina,casnica si va permiteti o asemnea viata,este hotararea voastra si nu pot sa spun nimic,cum va asterneti,asa veti dormi.
Doar sa nu regreti peste zece ani,cand iti vei vedea fostele colege,fericite,frumoase,libere,invingatoare in viata,iar tu,amarata, intrebandu-te unde ai gresit.
Pentru ca greseala incepe acum.
Il iubesti pe acest baiat?
Foarte bine, iubeste-l.
Fiti corecti si luptati pentru iubirea voastra aratand ca va poate duce inainte, ca va impulsionati unul pe celalalt si puteti face si scoala si cariera, nu ca va trageti inapoi unul pe altul si va inchideti viata la varsta asta cu un copil!
Pentru ca de asta nu sunt parintii tai de acord cu el, e o influenta cum nu se poate mai proasta pentru tine!
Demonstreaza-le contrariul si convinge-i!
Foarte frumos raspunsul tau dar parerea mea este ca ai scris atat degeaba.Copiii din ziua de azi(14-15 ani)nu mai asculta de sfaturile altora si fac doar ce-i taie capul.Eu nu stiu cum poate sa se gandeasca sa faca un copil ca sa ramana alaturi de un baiat.Sunt atatia pe lumea asta.
ON TOPICarintii iti vor binele fetito.Au ei un motiv de nu-l plac pe acel baiat.Sunt prea buni cu tine si tu ii iei de fraieri! Imi pare rau de ei.
Stiu,Cristiann.Dar sper ca poate, poate.
Aoleo! Mama Doamne!
Vai de capu tau!
Deci, usor! Calm.
Draga mea, sa te fereasca sfantul sa ii trantesti lu' ala un copil.
Tu minora fiind, ala o sa te lasa dupa ceva timp(iti zic sigur) si o ramai si cu plod si cu parinti care nu vor sa stie de tine...singura.
Tu gandesti cand zici "suntem dispusi de orice sa fim impreuna"? Orice? Atunci, da-ti doua palme si revino-ti la realitate! Ce iubire? ce relatie? ce? ce? esti inca mica, nu stii. Esti sigura ca el e toata viata ta si etc. una alta? Ai grija.
Azi, maine, poimaine parinti o sa inteleaga si apropo poate au si ei motivele lor.
Tu, relaxeaza-te si gandeste limpede. Nu fa prostia asta.
Sigur ca pot sa-l bage deoarece cat timp esti minora si el are 20, poate fi incadrat la corupere de minori.
Daca n-ai 16 ani, il poti scoate de la puscarie pentru corupere de minore; intai casatoria si pe urma copilul, o sa fii un copil cu copil; daca te lasa cand esti gravida cine iti intretine copilul
Pe langa faptul ca sunt de acord cu tot ce au zis antevorbitorii mei : ESTI TOTAL IN EROARE daca faci asa ceva.
Nu numai ca il pot baga pe el la inchisoare, te pot obliga si pe tine sa avortezi.
Draga mea, un copil e o responsabilitate imensa. Aveti cu ce sa va intretineti? Prietenul tau are un job si un salariu decent, ca sa va tina pe amandoi? Un bebe nu e o papusa, cu care te joci putin si pe urma o arunci. Sa stii ca-ti cam ocupa tot timpul, asemeni unui serviciu full time. La 16 ani, e ultimul lucru care-ti lipseste, crede-ma. Gandeste-te in primul rand, ca nu te vei mai putea ocupa de scoala si nici de o viitoare profesie iar viata ta se va rezuma la gatit, ingrijit copilul, spalat si mers la cumparaturi. Vei fi ca o menajera neplatita. Pe langa asta, vei fi complet dependenta de barbatul tau. Daca el se va satura de tine la un moment dat, ce vei face? Vei ajunge in strada, fara niciun venit si fara niciun fel de perspective. Sa stii ca cele mai mari prostii se fac in adolesenta, fiindca la varsta asta nu realizezi foarte bine in ce te bagi. Asculta de mine, ca am cunoscut fel si fel de oameni. Iubirea barbatilor de multe ori se stinge. Un an e o nimica toata; n-ai de unde sa stii ce va fi peste 5-10 ani. Iar un copil e dependent de tine mult mai mult de atat.
In primul rand, invata sa scrii! Consider ca madyddd a dat un raspuns foarte potrivit . Ma amuza oamenii ca tine cu,, as face orice pentru el/ea,, din care 90% ajung la 7-8 miliane pe luna intr-o garsoniera la periferie cu rate la banca cu,, sufletul pereche,, langa el/ea.
Tu crezi ca un copil o sa va faca sa ramaneti impreuna? Inca sunteti mici, daca faceti un copil si peste 3, 4ani va despartiti? Nu te grabii... poate o sa inteleaga ai tai cand vad ca nu e de "trai"cu tine si ca vrei sa ramai cu el, un copil la 15 ani? Unde o sa stati, cine va da bani sa va intretina? Poate te atunci chiar nu o sa inteleaga parintii tai si se v-a supara, si cand ai nevoie si tu de ei o sa iti intoarca spatele ca nu ai ascultat
Vai de **** lui daca-si pune mintea cu tine. Si nu te mai ambala si tu atata ca la varsta lui in putine cazuri se cupleaza cu d-astea asa mici fara sa le paraseasca dp ce le ***. Asa ca ai grija cum te alegi si cu **** si cu inima rupta.
Hey,esti prea mica pentru a face un copil. Daca te iubeste nu va fi copilul cauza pentru care va dura relatia voastra.Sa afle parintii tai chiar nushtiu ce ar face.
Ma fata proasta la cap, cum ***` sa ramai gravida pentru ca il iubesti pe ala.
Tu gandesti cu curu`?
Uite tu, tu ai alte enspe` mii de proasta stricati Romania.
Alt baiat de varsta ta n-ai gasit?
De ce ai nevoie de un baiat de fapt barbat de 20 de ani? Tu crezi ca ala nu vrea sa te ***? Pffff, el e cel mai fericit ca alde mama ta sunt impotriva voastra, te-a manipulat sa faceti un copil.
Ai 15 ani pentru numele Lui Dumnezeu, unde iti e mintea.
Interneaza-te la un spital pentru nebuni. acolo-i locu` tau.