Stii sora mea mai mare imi spunea mereu *Virginitatea este comoara cea mai de pret ce o avem noi fetele, ceva ce daca nu o pretuim o sa ne para rau mai tarziu fiindca odata ce am dat-o nu o mai avem*Deci nu ne ascundem dupa deget si au am inceput la 16 ani jumatate si am facut cu un om care m-a distrus. Toata lumea ma invata sa nu fac sa ma pastrez pentru cand va veni momentul si asata nu inseamna dupa casatorie ci cand voi avea capul pe umeri, iar eu nu am ascultat pe nimeni si astazi regret.Bineinteles ca in 2015 este la moda sa faci sex la 15 ani, poate nu va va judeca nimeni.Dar mai tarziu ve-ti suferi.Plus problemele de sanatate se vor accenntua asta pentru ca este o varsta prea frageda pentru astfel de chestii.Parerea mea mai asteapta.Si nu o sa iti para rau!
Sexul nu inseamna neaparat si un copil, chiar daca pentru asta a fost lasat! Cred ca stii si tu asta! Oricum..multmesc pentru raspuns! :*
Multumesc tuturor... oricum a fost doar o simpla intrebare si nu vreau sa incep nimic acum. Consider ca nu este deloc o varsta potrivita, asta si datorita faptului ca sunt minora. Va asigur ca nu o sa mor daca o sa astept, nu ma grabesc! Am vrut doar sa aflu si parerile altora, iar daca unii au fost rautaciosi, le multumesc totusi acelora care au avut bunul simt sa raspunda civilizat si fara rautate! V-am pupat! :*
Mereu există riscuri şi chestii şi bla bla bla, oricum când vrei să faci sex, faci, dacă vrei să fumezi, fumezi. Nu e o vârsta sau ceva.
O faci când simţi şi când ai ocazia, nu regreta nimic din ceea ce te'a făcut fericită, deoarece nu are rost pentru că dacă ai da timpul înapoi tot ceea ce ai vrea să faci, ai face.
IrenneDrt întreabă: