|

Hey TPU, am o intrebare care ma macina de ceva vreme, acum 2 ani am fost cu un baiat care ma placea si eu il placeam, a mers bine pana m-am despartit de el, anul trecut, in primavara cand ne-am revazut mi-a si spus ca inca ma place, in vara am venit cu prietena mea (care e mult mai frumoasa ca mine) si le-am facut cunostiinta, apoi a inceput sa stea din ce mai mult cu ea si practic a facut-o sa se cupleze fara ca macar sa o intrebe, ea n-a stiut cum sa refuze fara sa-l supere si a inghitit, cand am aflat o alta fata i-a spus ca il barfeam si alte chestii si ne-a facut pe amandoua c****e, apoi n-am mai vorbit cu el si a inceput sa-si ceara scuze si sa imi spuna cat de prost a fost si eu desi nu pot sa trec peste asta, nici nu pot sa nu vorbesc cu el, acum ne intelegem foarte bine, vorbim, radem, desi stie ca nu mai am aceeasi incredere in el si ca nu l-am iertat complet si inca incearca sa repare tot.....am uitat sa mentionez ca dupa asta a inceput sa se dea la celelalte prietene ale mele

intrebarile mele sunt: m-am indragostit de el de nu pot sa nu-l ignor? el mai simte ceva pentru mine de incearca sa ma faca geloasa sau ma vede ca pe o amica si nu-i mai pasa? e posibil sa-si fi batut joc de mine primavara trecuta cand mi-a spus ca inca mai are sentimente pentru mine? e posibil sa-i schimbi asa repede sentimentele?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu a fost vorba de iubire şi pot spune clar că nici acum nu vrea iubire din partea ta. Din moment ce te-a făcut în felul ăla e clar că nu simte nimic pentru tine.

Eu zic să-l laşi în pace.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Iubirea adolescentina e o lupta de orgolii, nu te mai chinui cu intrebari fara raspuns.
Cauta un altul, baiatul asta nu e pentru tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Primavara trecuta a fost, acum este o noua primavara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează