Mie imi pare a fatalau, daca tie iti place sa fii tratata asa, nu ai decat sa te incurci cu el.
Cred ca îți place fiindcă e mai tupeist și îți acorda atenție. Nu te da in vânt după orice baiat care te bagă in seama!
Te place, te place. ce copilării simpatice aw îmi amintește de când eram și noi mici
Cred ca pur si simplu este reciproc acest sentiment de simpatizare. Poate nu a ajuns inca in stadiul de placut, dar de simpatizat, te simpatizeaza. Fiindca ar fi putut sa se tachineze cu oricare dintre prietenele tale, dar el a ales cu tine. Semnele lui par destul de clare, dar nu pare genul care sa spuna direct ceea ce simte. Macar arata-i si tu ca il placi putin. Dupa poate veti trece peste aceste tachinari si veti ajunge sa purtati o discutie normala. Daca ati fi doar voi doi si ati putea vorbi linistiti, cred ca l-ai face sa fie sincer.
Momentan incearca sa nu pierdeti legatura. Adica macar sa ramaneti prieteni/amici, sa iesiti impreuna si sa astepti sa evolueze natural lucrurile.
Multa vrajeala! Asta e si scopul lui, il simpatizezi putin azi, putin maine si tot asa! Suntem in 2020, cine mai cucereste o fata asa?
Amaliaaaalala întreabă: