| saby26 a întrebat:

Ii miroase sperma a clor, dar intotdeaunasi nu un miros foarte puternic.de ce?

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Pai asa miroase, fiecare are mirosul lui spcific nu?
Fiecare cantitate de sperma ejaculata contine intre 5 - 7 calorii si intre 300 - 500 de milioane de spermatozoizi. In rest in lichidul seminal se mai gasesc fructoza, apa, acid ascorbic (vitamina C), acid citric, enzime, proteine, fosfataza, zinc, nimic ce ar putea sa o faca un bun inlocuitor al unui baton de ciocolata.

Se vorbeste mult despre influenta alimentelor, consumate de barbat, asupra gustului spermei. Se vorbeste, dar nimic nu este sigur. Din raspunsurile putinelor persoane care au dat curs unui asemenea chestionar nu a reiesit nimic concret si oricum, sunt atat de putine incat nu se poate spune ca ceea ce au declarat ar putea fi cumva luat drept "referinta". Sigur este ca gustul unui produs mancat este direct si puternic influentat si de miros - daca unei persoane i se da un anumit produs de doua ori, dar o data i se astupa narile, ea nu mai poate recunoaste produsul. Sau daca i se dau doua produse diferite, dar i se da sa miroasa acelasi miros, nu poate face diferenta intre cele pe care le-a bagat in gura. Asa este si cu sperma. Gustul spermei poate fi influentat de mirosul natural al zonei genitale, de parfumul folosit, de starea de spirit, de conceptiile despre sex, de experientele gustative avute pana atunci etc.
Multa bafta!

| saby26 explică (pentru superdorex):

Mersi pentru raspuns cu toate ca nu am adus in discutie cuvantul gust pentru ca nu am gustat-o si nici nu am de gand sa vad cum estelaughing)).iti dau funda

| superdorex a răspuns (pentru saby26):

Multumesc frumos, nici intentia mea nu a fost astalaughing dar articolul respectiv povestea prea bine ce si cum si am zis ca asta te poate elucida! Ai grija de tine pa!

3 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Si tie iti miros secretiile!