| Spinoasa a întrebat:

Imi este atat de dor de el, ne despart 700 de km, dar iubirea noastra e foarte puternica, si stiu ca o sa ne indeplinim visul de a fi impreuna! Am aproape 18 ani si el 20. avem o multime de vise impreuna, dar de ce totusi stiind ca ne iubim si ca o sa ajungem tot impreuna am teama ca-l voi pierde?! Stiu ca e o teama inexplicabila, dar ea exista oricum.Am nevoie de raspunsurile unor oameni mai maturi, daca nu prefer sa nu primesc niciun raspuns.Ma gandesc ca poate imi fac prea multe vise si ca totul se poate termina oricand, avand in vedere distanta asta atat de mare, dar eu abia astept sa termin liceul sa ma duc la facultate in orasul lui. Poate ca nu ar trebui sa mai visez atat? dar cum ramane cu idealurile noastre?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Daca el te face fericita si deci e barbatul perfect pentru tine, n-ar trebui sa ai nici o teama.Asta desigur,daca aveti incredere totala unul in altul, ceea ce e foarte important.Dar eu sunt sigura ca indepliniti toate "conditiile" si ca va iubiti mult si n-ar trebui sa va pierdeti speranta si dorinta de a fi impreuna.Iar atunci cand o sa fiti impreuna, o sa iti spui ca a meritat toata asteptarea asta plina de dor si dorinte.Fii puternica, merita!

3 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Trebuie sa visezi! Sa nu renunti niciodata la visele tale! Chiar daca inca nu am varsta ta, iti pot spune ca am invatat un lucru foarte important: In viata, poti avea orice iti doresti. Trebuie doar sa ai credinta in Dumnezeu, iar restul se rezolva.
Nu o data am trecut prin situatii foarte grele, mi-am dorit lucuri aproape imposibile, si le-am obtinut. Cu multa credinta si rabdare.
Daca va iubiti cu adevarat, nu aveti de ce va teme. Daca sunteti sortiti sa ramaneti impreuna, asa se va intampla, chiar daca o lume intreaga ar fi intre voi.
Iti doresc sa ai multa tarie si intelepciune pentru a trece peste toate incercarile la care viata ne supune!

| malishka93 a răspuns:

Salut! sper sati fiu de ajutor! eu sunt cu prietenul meu de 2 ani impreuna ambii avem 19 ani! pe noi de despart mii de km.eu sunt la portugalia acum el la moldova, si de 2 luni este plecat la armata! dar vb in fiecare zi pe mobil macar citeva minute! si mie imi vin multe chestii in cap dar incerc sa fiu optimista si sa luptam pentru tot ceea ce ne dorim mai ales pentru iubirea! am trecut prin multe invidie multa vorbe care au vrut sa ne desparta dar totusi am trecut! nu dispera va fi ok.in fiecare zi trezeste-te si gindeste pozitiv si spune ca dragostea invinge orice! sper ca ti-am fost de ajutor

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Iti trimit un mesaj.