| Sunrize9000 a întrebat:

Imi place de o fata dar ei ii place de alt baiat si nu stiu ce sa fac. ajutati-ma plz. un sfat

5 răspunsuri:
| AIRIUS a răspuns:

Buna!
In principiu, nu poti face mare lucru...nu stiu am mai rap odata la o astfel de intrebare.
Nu poti impune lucrul asta, a te simti atras de cineva,a simti ceva pentru pers respectiva,vine din suflet.
Nici nu poti face prea multe in sensul asta,dar acum nu stiu,ea stie ca iti place de ea?
Daca nu stie,singur lucru care poti face e sa vb mai mult cu ea,sa te simta aproape,adica daca are o problema,ar fi bine sa fii tu primul care afla si nu celalal!
Sunt niste mici amanunte,dar daca tu stii cum sa,, joci,, dar diplomatic, eu cred ca vei avea de castigat!
Bafta multa!

| STEFANXxX a răspuns:

Cauta-ti alta fata,sau daca o placi atit de mult pe ea incearca sa vorbesti cu ea mai des,dar daca ai mess sau facebook vorbeste cel mai des despre hobby,prieteni,muzica,carti, filme, etc.Si apoi fa-te ca nu stii scrie-i pe facebook sau mess daca are prieten.Ea te va intreba de ce ai nevoie sa stii.Iar tu ii zici, pentru ca imi placi foarte mult.Dar straduie-te sa o cuceresti cit mai mult sa o faci sa se rida, caci altfel nu va simti nimic pentru tine.

| Mihaela_5801 a răspuns:

OOOOffffff de cite ori am trecut prin asa ceva, de cite ori am facut parte dintr-un "triunghi al dragostei"...(nu doresc la nimeni). Apropiete de fata ceea fii prieten, pina cind nu-i vb de sentimentele tale, dar fa-o sa aiba incredere in tine, fii mereu alaturi de ea, petrecetiva timpul in doi marog atunci cind puteti, si fii tu insuti, ceva imi spune ca se va indragosti fara sa-si dea seama!

| Awesom a răspuns:

Simplu te duci ii spui ea va rade de tine crezand ca nu esti serios in ceea ce spui, iti va distruge toate sperantele care ti le-ai pus in ea.Acum un sfat te duci vorbesti cu ea si incerci sa o inviti la un suc, la o bere, la o apa la o vodca. Daca accepta e bine daca nu si mai bine fete in jurul tau sunt destule.Noroc in viata.

| EcstasyW a răspuns:

Pai arata-i
ca esti mai smecher ca alalantu