Tu chiar crezi ca rolul tau este acela de a sta cu burta la soare si cu pixul ridicat si fetele sa dea navala? La varsta pe care o ai ar trebui sa stii ca totusi fetele doresc sa fie curtate, sa fie cucerite si nu pe facebook. E timpul sa inveti sa lupti sa fii barbat. Iata, nici aici nu ai fost in stare sa pui o amarata de intrebare!
Esti baiat! fa-o si gata! La urma urmei dc sa te faci rusine? pentru ca ai demonstrat barbatia si ai facut primul pas? Poate si ea te place? nu ai cum sa stii.Scirei ceva pe fb si o sa vezi cum iti raspunde... deja mai departe vezi daca merita sa actionezi. Daca merita dupa ce vrb pe fb cind o vezi in scoala saluto intreab-o ce mai face. glumeste)
Cauta prieteni comuni, roaga-i sa a faca cunostinta, si de acolo incepeti sa va apropiati, dr nu brusc. Apoi sa zicm ca mergeti undeva mai multi prieteni, o prinzi intr-un moment singura si ii spui ce ai pe suflet. La un prieten de-al meu a mers Noroc!
Daca la 18 ani ai problemele astea ori esti un copil care ai stat in fata pc-ului toata viata ori ai crescut in soba
Hai ba ma lasi? Rotund esti si tu pe net. Eu macar am fost sincer si am cerut ajutorul, nu inteleg de ce judeci, fiecare e asa cum l-a lasat Dumnezeu. O frumusete oi fi si tu!
Amaliaaaalala întreabă: