anonim_4396
| Anonim întreabă:

Întrebare inspirata de întrebările utilizatorului VerginicaVacaGrasa big grin
Bărbați și femei, cum reacționati dacă o persoană de același sex cu voi pe care o bănuiți că îi place de iubitul, iubita vostru/voastra, va spune în față că el, ea are o voce foarte plăcută și că e un om cumsecade? Va spune asta in contextul in care să zicem că ați fi geloși și posesivi iar persoana cu pricina va știe slăbiciunea dar o face direct cu intenția de a va enerva.

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Il invit la o partida de sex

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ar reusii sa ma enerveze, ca nu am de ce, avand incredere totala in iubitul meu.

Faptul ca o amica de-a mea ii face complimente iubitului meu, ma face sa-i mutumesc si chiar sa-i spun:
"vezi ce bine mi-am ales barbatul? Nu-i asa ca sunt foarte norocoasa, ca nu-i interesat de altele, ci numai de mine?"

Probabil ca i-as induce ei o criza de nervi si invidie, fiindca eu as radia de fericire si as afisa un zambet larg pe buze, special ca sa intaresc cele spuse.

| Violleta2022 a răspuns:

Intrebarea originala salvata aici, fiindca userul The Fox s-a trecut pe "anonim":


"acum 4 ore | The Fox întreabă:
Întrebare inspirata de întrebările utilizatorului VerginicaVacaGrasa
Bărbați și femei, cum reacționati dacă o persoană de același sex cu voi pe care o bănuiți că îi place de iubitul, iubita vostru. voastra, va spune în față că el.ea are o voce foarte plăcută și că e un om cumsecade? Va spune asta in contextul in care să zicem că ați fi geloși și posesivi iar persoana cu pricina va știe slăbiciunea dar o face direct cu intenția de a va enerva".

https://www.tpu.ro/utilizator/acbtju/intrebari/

| GabiDumitrescu a răspuns:

Indiferent, i-as multumi pentru compliment. Eventual i-as baga o intrebare daca vrea sa il ajut sa programeze o intalnire cu ea.

| dullcat5678 a răspuns:

In primul rand nu as mai petrece timp cu astfel de persoane. laughing E prea dubios.Ori ne placem ca amici/cunostinte sau cel mult prieteni, ori la revedere.Si cum adica cineva sa faca asta cu intentia de a ma enerva? Astea sunt faze de generala/liceu.

| DracuIa a răspuns:

În cazul în care acea persoană numită prieten, îți va spune acele lucruri cu seriozitate sau la modul insistent cu scopul intentionat de a creea hâră sau ceartă intre voi 2 (cuplul), atunci înseamnă că este o persoană neserioasă, egoistă și invidioasă care trebuie evitată.

| Fonk a răspuns:

Daca stie ca e iubita mea, bineinteles ca vrea sa ma enerveze si sa-i dau cu scaunul in cap (la liceu), daca nu stie ca e iubita mea si spune asta, mam prins ca vrea so aghețe.
Pe amea?