Nu ar reusii sa ma enerveze, ca nu am de ce, avand incredere totala in iubitul meu.
Faptul ca o amica de-a mea ii face complimente iubitului meu, ma face sa-i mutumesc si chiar sa-i spun:
"vezi ce bine mi-am ales barbatul? Nu-i asa ca sunt foarte norocoasa, ca nu-i interesat de altele, ci numai de mine?"
Probabil ca i-as induce ei o criza de nervi si invidie, fiindca eu as radia de fericire si as afisa un zambet larg pe buze, special ca sa intaresc cele spuse.
Intrebarea originala salvata aici, fiindca userul The Fox s-a trecut pe "anonim":
"acum 4 ore | The Fox întreabă:
Întrebare inspirata de întrebările utilizatorului VerginicaVacaGrasa
Bărbați și femei, cum reacționati dacă o persoană de același sex cu voi pe care o bănuiți că îi place de iubitul, iubita vostru. voastra, va spune în față că el.ea are o voce foarte plăcută și că e un om cumsecade? Va spune asta in contextul in care să zicem că ați fi geloși și posesivi iar persoana cu pricina va știe slăbiciunea dar o face direct cu intenția de a va enerva".
https://www.tpu.ro/utilizator/acbtju/intrebari/
Indiferent, i-as multumi pentru compliment. Eventual i-as baga o intrebare daca vrea sa il ajut sa programeze o intalnire cu ea.
In primul rand nu as mai petrece timp cu astfel de persoane. E prea dubios.Ori ne placem ca amici/cunostinte sau cel mult prieteni, ori la revedere.Si cum adica cineva sa faca asta cu intentia de a ma enerva? Astea sunt faze de generala/liceu.
În cazul în care acea persoană numită prieten, îți va spune acele lucruri cu seriozitate sau la modul insistent cu scopul intentionat de a creea hâră sau ceartă intre voi 2 (cuplul), atunci înseamnă că este o persoană neserioasă, egoistă și invidioasă care trebuie evitată.
Daca stie ca e iubita mea, bineinteles ca vrea sa ma enerveze si sa-i dau cu scaunul in cap (la liceu), daca nu stie ca e iubita mea si spune asta, mam prins ca vrea so aghețe.
Pe amea?
FireLollipop사람에게 întreabă: