|

La cat timp dupa actul sexual se pot lua anticonceptionalele? Iar daca i se scurge un lichid din vagin inseamna ca e gravida? Ii curge dupa act si nu stiu exact daca sperma a ajuns la ea in vagin pentru ca prezervativul nu parea spart.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

ăăm...cumva crezi că anticoncepționalele se iau așa să-ți anuleze ție contactu sexual? puneți dracu mâna și citiți ce-s alea și cum se iau. doamne ce copii proști frate cu informație la 2 click-uri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In mod cat se poate de sigur NU ai nici macar cele mai simple si elementare notiuni cat si informatii strict necesare si privitoare la metodelor de preventie, protectie sau a celor care sunt legate de procesul de procreere, fiindca in privinta cunostintelor in acest domeniu nici nu poate fi vorba. In mintea ta exista o mare confunzie fiindca nu ai nici macar o vaga idee ce este/reprezinta pastila contraceptiva si pastila anticonceptionala, ce este fiecare si in ce conditii si cu ce scop sunt folosite. Pentru informarea ta corecta afla macar atat si anume ca in interiorul vaginului exista in PERMANENTA un lichid numit leucoree, care are rolul de a mentine atat IGIENA cat si starea de SANATATE a florei vaginale. Aceasta LEUCOREE uneori, in cazul anumitor femei poate fi produs de organismul lor in cantitate mai mare si astfel vaginul sa prezinte o umezire excesiva si surplusul de lichid/secretie sa scurga printre labii. De asemenea din cauza excitatiei cat si a placerii aparute in timpul actului sexual intra in activitate niste glande specializate existente in vagin, care produc lichidul de lubrifiere a vaginului al carui rol si rost este cel de a usura si facilita patrunderea penisului in vagin. Pentru binele tau ar fi bine sa accesezi si sa citesti articolele prezentate in urmatorul site : www.seximus.ro. Spor la lectura!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Anticoncepționalele se iau zilnic, timp de 3 săptămâni, apoi o săptămână pauza, si apoi din nou, sunt prescrise de către medic. Secrețiile nu au legătură cu sarcina. Deci după sex nu se iau pastile anticoncepționale, eventual exista pilula de a doua zi care este o pilulă de urgenta, dar nu se recomanda, sunt toxice, se pot lua de câteva ori în toată viata, e bine sa le eviți. Prezervativul e ok, evitarea zilelor fertile mai este o metoda destul de ok, ejacularea în afara ei este iar o metoda destul de folosita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează