| lovecats123 a întrebat:

M-am dezvirginat la 2 zile dupa ce mi-a trecut menstruatia si nu ne-am protejat. Sunt șanse sa raman insarcinata ținând cont ca nu a ejaculat? Ramai însărcinata doar in perioada ovulatiei?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu ramai, doar eventual daca ai ciclu din ala mega scurt de 27-28 de zile.

| corbulalbrosu a răspuns:

In cele mai multe cazuri, procesul de menstruatie se desfasoara pe o perioada de circa 3-5 zile, astfel ca din acest motiv a 2-a zi de dupa terminarea menstruatiei poate fi de fapt cea de-a 5-a, a 6-a, sau a 8-a zi a ciclului menstrual. Atat pentru informarea ta cat si a celorlalti tineri, trebuie sa stiti/sa intelegeti ca ciclul menstrual incepe odata cu prima zi de menstruatie. Avand in vedere ca de regula majoritatea ciclurilor menstruale au lungimea in jur de 26-30 de zile, reiese ca tot de regula zilele PERIOADEI FERTILE cele in care se poate forma sarcina daca ajunge sperma in vagin, incep de obicei cam de prin cea de-a 8-sau a 9-a zi a ciclului menstrual cel mai devreme. Astfel ca pe baza acestei observatii, constatari, se poate aprecia ca datorita faptului ca actul sexual a fost intretinut probabil in cea de-a 6-a sau a 7-a zi a ciclului menstrual actual, adica cu circa 2-4 zile inainte de a fi posibil sa inceapa zilele perioadei fertile, care reprezinta singurele zile in care se poate forma o sarcina, insa in cazul tau avand in vedere si faptul ca NU a ajuns sperma in interiorul vaginului, rezulta concluzia cat se poate de acceptabila, ca intr-o asemenea situatie atat posibilitatea cat mai ales probabilitatea de a se putea forma o sarcina este de maxim 1-2%, care in fapt inseamna ca teoretic formarea sarcinii este apoape IMPOSIBILA. Multa sanatate!

Răspuns utilizator avertizat
| Ioanafreeyourmind1995 a răspuns:

In principiu, doar in perioada ovulatiei, da. In cazul tau sunt sanse extrem de mici sa fi ramas gravida daca ai zis ca nu a ajuns sperma in vagin. Daca si-ar fi dat drumul in tine atunci da, sanse ar fi fost, dar acum nu este cazul.

| BurteaSebastian a răspuns:

Nu s sanse