anonim_4396
| Anonim întreabă:

Mă dor sânii si sfarcurile la atingere si burta uneori, am avut un contact sexual în urma cu 16 zile după care am luat escapelle la o oră, e vorba de sarcină sau urmează menstruatia? Tin sa mentionez ca sunt așa de vreo 2-3 zile, ma simt mult mai umedă ca de obicei.

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ciclul tau menstrual s-a dereglat intr-o anumita masura si din acest motiv apar stari mult diferite comparativ cu ciclurile anterioare desfasurate normal. De regula dupa ce este folosita pastila contraceptiva (de a 2-a zi) absolut nimeni nu poate, nu este in masura sa reuseasca sa analizeze ce se intampla de fapt si in mod concret in organismul acelei femei. Se poate aprecia ca nu poti fi insarcinata fiindca pastila de a 2-a zi se pare ca a fost folosita in timp util, adica inainte de a se fi produs procesul de ovulatie. Semnele aparute pot fi doar simptome premenstruale, fiindca in cazul in care s-a format si s-a produs implantarea ovulului fecundat in endometru si astfel s-a instalat sarcinina in uter, este cu totul IMPOSIBIL sa apara, sa existe, sa se produca starile resimtite in acest moment. Multa sanatate!

| Teo29 a răspuns:

Sanse de sarcina acum nu cred ca mai exista, dar, pastila de a 2 zi iti va face mari probleme pe viitor, cu dereglari ale menstruatiei.

Sfat : Folosiți prezervativul data viitoare, corect, și de fiecare data!