Daca stai si te intrebi toata ziua daca te place nu rezolvi nimic.mai bine vorbeste cu el si intreaba-l ce parere are despre tine.e simplu
Ai descris o poveste care nu a existat si nu exista. In aceste conditii, cu siguranta ca cei doi se plac, se iubesc chiar!
Un timid este foarte greu de inteles de fata care s-a indragostit de el.
In mintea lui,face mii de scenarii,dar pe dinafara nu lasa sa se vada nimic,de teama sa nu fie luat in ras sau ironizat.
In cazul de fata,desi e posibil sa o placa,am senzatia ca baiatul a luat-o in functie de prioritati,in vara are bacalaureatul si nu e cazul sa se indragosteasca acum...
Baietii sunt mult mai responsabili,in aceste situatii,decat fetele,orice incep,inteleg sa faca temeinic si complet si el simte ca daca si-ar da frau liber inimii sau s-ar lasa atras intr-o relatie,nu ar mai putea da un randament bun la bac si ar fi pacat...e unul din cei mai importanti pasi in viata si-l priveste cu seriozitate.
Asa ca,a preferat sa se retraga din jocul in care il invita prietena ta.
Sa ramana prietenoasa,dar sa nu mai insiste, baiatul a intrat in aparare si oricat i-ar placea de ea, considera ca nu le face bine o relatie acum, nici lui, nici ei.
Parerea mea.
Pai cum sa-l ignori? daca iti place de el du-te si vorbeti. spune-i ca e dragut si ca are un zambet frumos
Cele mai mari regrete ale unui om vor fi intotdeauna legate de ce ar fi putut sa faca si nu a facut. Simt asta si eu, pe pielea mea.
Macar daca incerci, ai consolarea ca ai facut ce-ai putut.