anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O întrebare mai ciudată... sunt băiat, şi pur şi simplu mi se face rău. Am văzut dezvirginări pe net şi mi se face rău şi îmi vine să vomit... sunt o persoană ce tolerează sângele, însă nu-mi explic de ce acolo. Nu suport, deloc. De ce reacţionez aşa?

6 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Daca ti se face scarba de la o dezvirginare cum vezi tu sa faci sex cu iubita cand e pe stop? laughing)
Nici nu cred ca, concepi!

Sa stii ca si eu eram f sensibila la sange, mortaciuni si la oriceeeeeee aproape.
Acum sunt nevoita sa stau cu nasul in formol si sa vad mortaciuni toata ziua si nu credea nimeni ca am sa rezist, nici macar eu laughing

Eu zic sa te gandesti ca, pot exista chestii scarboase rau. Sangerarea de la dezvirginare e nimic laughing

Si vezi ca : poate nici nu curge sange. La mine n. a curs laughing)

| lostcontrol12 a răspuns:

laughing
Scuze, in primul rand alea carora le spui tu dezvirginari sunt fake-uri, sunt niste actori, care de cele mai multe ori nu se gandesc la ce fac, din punctul meu de vedere.Vei vedea ca aproape niciodata in viata de zi cu zi nu se va intampla ca acolo. Fetele virgine sau baietii virgini nu sunt asa experimentati si le este putin teama de ce se va intampla.in niciun caz prima data nu va fi ceva de genu "hai repede in pat, iti fac ceva, imi faci ceva, si gata am terminat". Daca iti face scarba nu te mai uita si atunci cand se va intampla traieste momentul.Succes:*

| sorin a răspuns:

Nu te mai uita si tu.

| georgiana37 a răspuns:

Cin' te pune sa te uitzi?

suferinta ta este impartasita de multe persoane si este denumita Hemofobie.

Dupa cum sugereaza si numele, este vorba de o fobie care se manifesta, asa cum ai descris si tu, la vederea sangelui propriu sau al altcuiva, in realitate, la televizor/computer sau chiar in imaginatie, ascultand povestiri care implica sange.

Simptomele generale ale hemofobiei sunt dificultati de respiratie, transpiratie excesiva, uscaciunea gurii, ameteala, greata, slabiciune fizica, palpitatii cardiace, teama de accidente, de moarte si uneori se poate ajunge la lesin.

Pentru a depasi hemofobia, este important sa mergi la persoane specializate: psihiatru, psiholog/psihoterapeut. Ei sunt pregatiti sa te ajute pentru a-ti regasi echilibrul interior si starea de bine. Pentru aceasta, cere-i medicului de familie sa-ti recomande specialisti din orasul tau.

Pana atunci insa, te invit sa te gandesti la urmatoarele intrebari:
# Ce evenimente importante au precedat debutul suferintei tale? Poate tu sau cineva apropiat a trecut printr-un accident, o boala grava care sa-i fi pus viata in pericol, poate ai vazut la televizor sau ti-a povestit cineva despre persoane care au murit datorita pierderii sangelui.
# Cand ai vazut prima oara sange, in copilarie? In ce context?
# Acum incearca sa iti indrepti atentia spre ceea ce simti la contactul cu sangele. Ce ganduri iti vin in minte? Gandurile si emotiile trezite de vederea sangelui iti amintesc de un eveniment anume, poate ceva din mica copilarie?

Alt lucru pe care il poti face, este sa te informezi in ceea ce priveste anatomia. Cauta informatii in carti sau pe internet, citeste si priveste desene care reprezinta diverse parti ale corpului, cu reteaua de vase de sange, sistemul osos, muschii, etc. pentru a-ti fi mai usor, la inceput nu cauta filme sau fotografii, ci numai informatii scrise si desene schematice.

Sangele este lichidul vital prin definitie. Astfel, el reprezinta dinamismul vietii, dar si misterul si secretele ei. Bucura-te de viata! Nu o lasa sa treaca pe langa tine. Daca ai un hobby, implica-te cat mai mult. Daca nu, alege-ti unul care sa te bucure si in care sa te implici zilnic. Acorda-ti cateva ore pe zi pentru a te distra: iesi cu prietenii, mergi la o sala de sport, urmareste comedii, fa excursii in week-end.

Nu uita: acorda-ti timp sa te bucuri de viata!

| sweety_9492 a răspuns:

Atunci nu te duce si u cu virgine sa nu mai vezi sange!winkinglaughingsi asa tie nu o sa iti curga...

Răspuns utilizator avertizat