Tu ai citit prospectul inainte sa iei pastila de a doua zi?
Pastilele astea se iau 1 la maxim 6 luni, nu se iau ca pe bomboane!
Ti-ai dereglat complet organismul, de asta nu mai ai menstruatie normala.
Starile tale sunt datorate schimbarilor hormonale. Pastila de a doua zi e o bomba cu hormoni!
Mergi neaparat la medicul ginecolog si spune-i ce-ai luat. Roaga-l sa-ti prezinte metodele contraceptive.
Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.
PS: un prezervativ e mai ieftin decat un test de sarcina sau decat pastila de a doua zi!
Da… dar mie nu mi-a venit niciodată menstruatia regulat … dar de cand am luat aceasta pastila imi este din ce in ce mai rau … și acum am dureri de ovare rău de tot
Doamne ferește pasila aia a de a 2- a zi nu se ia asa de fiecare data cand ai chef sa faci sex neprotejat... gasiți altă metodă de protecție, mergi la un ginecolog și discută despre ce metodă recomandă
ANM recomanda să raportaţi orice reacţie adversă suspectată, asociată cu administrarea pastilei de a doua zi, către Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale, în conformitate cu sistemul naţional de raportare spontană, utilizând formularele de raportare disponibile pe pagina web a Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale (www.anm.ro) la secţiunea Raportează o reacţie adversă.
https://www.anm.ro/...0mg%29.pdf