| umamagae a întrebat:

Salut! Am 15 ani si fac 16 in august, dar am o problema, penisul meu nu mi se pare ca e dezvoltat, adica in stare erecta are undeva la 13 cm, iar daca imping in osul pubian scot 15 cm, iar de grosime pot sa zic ca e mai gros ca tigara aceea electronica aramax 5000, dar nu e cat de gros ar trebui, adica cum ar trebui sa fie un penis normal, nu am probleme cu decalotarea, dar am un inel ciudat cand il decalotez, care imi face penisul sa arate ca "o mica cobra" sa spun asa si sunt si gras, dar nu cred ca are treaba chestia asta.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Orice barbat care este dotat cu un penis care are lungimea de circa 14 cm si este de grosime medie, poate sa ofere acte sexuale care sa satisfaca perfect minim 8 femei din 10. Atat forma cat si aspectul penisului trece pe plan secund in cazul in care este perfect functional si intotdeauna isi face ''datoria'' pana la capat si pe deplin in cazul ambilor partenreri de sex. Sanatate!

| umamagae explică (pentru corbulalbrosu):

Pai care este grosimea medie, ca mie nu mi se pare ca e gros, bine nici subire ca al unui copil mic nu e

| corbulalbrosu a răspuns (pentru umamagae):

Umamagae explică (pentru corbulalbrosu):
'' Pai care este grosimea medie, ca mie nu mi se pare ca e gros, bine nici subire ca al unui copil mic nu e''
Pentru a stabili cat iti este de gros penisul, poti sa folosesti tubul de carton pe care este infasurata hartia igienica :
-- Daca penisul in erectie maxima intra in tub si ramane un spatiu de pana in 1 cm intre marginea tubului si penisul lipit de tub intr-o parte, atunci este in penis apreciat/considerat ca fiind SUBTIREL,
-- Daca penisul in erectie maxima intra in tub la ''FIX'' si NU mai exista/NU ramane spatiu intre marginea tubului si penis atunci este de grosime MEDIE spre GROASA,
-- Daca penisul in erectie maxima NU poate fi introdus in interiorul tubului folosit, atunci penisul este apreciat ca fiind GROS si este FOARTE GROS daca tubul crapa/se rupe in timpul incercarii.

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Felicitari si fii multumit cu el, fiindca altul nu-ti mai creste.
Din pacate sau poate din fericire, este atat cat ai mostenit de la tatal tau.
Invata sa-l speli zilnic cu apa calda si sapun, fiindca asa este normal si sanatos.
Esti la varsta cand apar erectiile, masturbarea si atunci se impune o giena riguroasa ca sa nu miroasa urat, sa nu se usuce smegma pe el samd.

| MariaQuenn27 a răspuns:

Nu știu ce să zic. Daca ai 15 ani, mi se pare normal