Probabilitatea de a se putea naste/forma o sarcina in timpul zilelor in care se produce menstruatia este extrem de mica sau altfel spus spre 0 (zero), chiar si in situatia in care sperma afost ejaculata in vaginul ei. Multa sanatate!
Nuu,nu am facut dragoste, doar ne-am atins, ea a avut momentele ei, eu ale mele. Nu s-a atins in zona intima dupa, s-a spalat pe maini si atat. I-am zis sa nu se atinga
Nu,doar ne-am atins unul pe celalalt in zonele intime. Am continuat vreo 5 minute cam asa, si atat. Vreau sa stiu daca am vreun motiv de ingrijorare in caz de sarcina, sa ii dau pilula de a doua zi?
Cum se face ca ati auzit de pastila de a 2-a zi? dar nu aveti nici cele mai elementare informatii cunostinte in privinta mecanismului de procreere. Ar fi cazul sa intelegeti ca pastila de a 2-a zi nu se poate "consuma" asa dupa ureche sau dupa cum va taie capul deoarece nu este o bomboana mentolata, ci reprezinta un medicament pe baza de hormoni, foarte daunator organismului femeii. Incercati sa va informati corect pentru a nu avea "dureri de cap" inutile in viitorul apropiat. Sanatate!
Ce aveti fratilor cu pastila asta? Nu stiti cat de daunatoare poate fi. Mai ales daca se administreaza dupa ureche. Jalnic!
Mihacatalin1555 întreabă: