Sa ii scrii pe mess ca o iubesti. Sau mai romantic lasa-i un bilet cu o floare langa ea in care sa ii spui ca o iubesti de mult timp. Fa asta mai repede, daca nu vrei sa o pierzi! Bafta!
Poi....incearca sa fii mai 'pervers' in alt sens alt cuvantului decat baiatul care se da eaa
Cand am citit asta mi-am amintit de asta: http://www.youtube.com/watch?v=p_D6MnPGO1A
arata-i ca esti interesat, ca iti pasa de tot ce i se intampla, fa-i cadouri ca tot vine craciunu:X si daca ea da semne ca te place, atunci poti sa-i recunosti sentimentele
Bafta!
Salut, fetelor le place cind baietii fac primul pas.Incepe cu incetul si comporta-te cu ea ca un gentlman.
Fii natural, si cind va fi momentul potrivit spune-i si asta-i tot.
Sincer nu am inteles "mai pervers"daca te referi la baiatul la care se da ala e putin cam nu nesimtit dar face cam mult contac fizic ceea ce eu nu sunt obisnut sa fac decat daca sunt intro relatie dar mersi pentru raspuns
Daca ea a vazut asta, si se da la altul inseamna ca si ea te place, si incearca oarecum sa te faca gelos, sa-ti atraga atentia...fa-ti curaj si fa primul pas, pentru ca asa le place fetelor...curaj bro!
Pai am stat de vorba cu ea si am intrebat-o daca il place si mi-a raspuns ca da
dar cum am spus am incrcat sa fiu mai distant cu ea (deorece sunt p***t)
si noi suntem colegi de clasa si i-am zis sa stea cu el daca il place dar ea mia
"imi place dar asta nu inseamna ca imi face placere sa stau cu el "pentru mie e putin ilogic
Amaliaaaalala întreabă: