|

Salut, am si eu o problema.
Daca am ejaculat pe palma dupa m-am sters (destul de bine) si am mai stat putin cam 5-10-15 min (nu stiu exact) dupa am bagat degetul in gura si am introdus in vagin exista vreo șansă de sarcina? Prietena mea prezinta deja: sani sensibili, pofta de mancare ft redusa, nu are somn si cam atat momentan (ciclul ar trebui sa vina in cam circa 2 săptămâni, fiind neregulat). Acestea sunt simptome premenstruale sau poate fi o sarcina neprevazuta?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Orice fata/femeie dar nu numai ea ci la fel si baiatul/barbatul indiferent de varsta lor, care au ajuns in momentul in care este posibil sa-si inceapa viata sexuala, ar trebui sa cunoasca in mod foarte exact si precis mecanismul de formare/producerea a unei sarcini. De asemenea ar fi fost bine ca inainte de a intretine un contact sexual neprotejat, sa fii deja bine informata ca pentru a se putea forma o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa existe si sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca aceste 2 conditii trebuie sa se petreaca in acelasi timp, adica sa se produca simultan/concomitent si anume :
1-) In primul rand orice fata/femeie care are ciclu menstrual, poate sa ramana insarcinata NUMAI/DOAR in cazul in care masturbarea ori sexul in urma caruia ar putea ajunge sperma in vagin, este intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, adica in 1-a sau in toate cele 3-4 zile situate dinaintea zilei de ovulatie, sau chiar in ziua ovulatiei atunci cand exista deja un OVUL VIABIL in uterul ei incat acesta sa poata fi fecundat de catre un spermatozoid provenit din sperma si NU din lichidul preejeculator fiindca in acesta NU exista spermatozoizi.
2-) Indiferent de modul in care se produce/realizeaza, SPERMA trebuie sa ajunga/sa patrunda in mod obligatoriu IN VAGIN (indiferent de cantitate), fiindca doar in acest mod spermatozoizi existenti in sperma vor avea posibilitatea sa treaca din vagin in uter si de acolo s ajunga in trompele uterine pentru a fecunda ovulul, bineinteles ca acest lucru devine posibil numai in cazul in care ovulul exista deja in acel moment sau urmeaza sa apara in urmatoarele 3-4 zile. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Sansele de a fi gravida sunt minime. Degetul nu ejaculeaza ca sa apara o sarcina nedorita.

| a răspuns:

Sanse exista insa foarte mici. Gen 0.001%, depinde si de prietena ta, unele fete raman mai usor insarcinate, altele nu.

| a răspuns:

Eu as cumpara deja scutece, mai ales acum, cand produsele se gasesc mai greu. Glumesc.
Nu este imposibil sa fi ramas vreun urmas pe deget, dar probabilitatea este mica. Si trebuie sa te mai gandesti la ceva: era partenera in perioada fertila?