Buna, pai, este foarte simplu.Tot ce trebuie sa faci este sa mentii inca stabila aceasta relatie de *vorbit in pauze, chestii de genu'* si sa incepeti sa vb mult pe mess, facebook chestii.Ii dai like la poze, si devii mai dragut decat prietenul ei.Asa o sa isi dea seama ca pui mai mult pret pe ea.Sunt multe variante, dar ti-o dau pe asta, si dupa iti mai dau unele.Asa, unde ramasesem, si o inviti cumva in oras, la un suc, ceva, sa o faci sa se simta bine. Daca asta nu functioneaza sau ii da o dezabilitate, o confuzie, nu continua! Te opresti si treci la faza asta: gasesti o fata care sa il tina ocupat pe prietenul ei, sau un baiat care sa il distraga, ca tu sa poti vb cu ea.Pur si simplu incerci sa ii desfaci, e un lucru usor, daca il faci cu cap. Sper ca o sa reusesti, pentru ca nu stiu daca e adevarat, dar simt ca meriti. Baftaa. Funda?
Buna.Dar de ce sa te ajutam noi? spui ca o placi, atunci fa-i ceea ce simti atunci, spune-i in fata ca o placi si ca ti-ai dori sa ai o relatie cu ea. papa!
Nu e nevoie sa gesesc pe nimeni care sa il distraga pe prietenul ei pentru ca este la facultate si se intalnesc doar in weekend...tu chiar crezi ca o sa mearga, eu de ceva timp tot incerc sa o fac sa se simta bine..acum nu stiu, nu are nici prea mult timp cand pleaca de la scoala sa iesim pe undeva(fiind clasa a 12a, meditatii, chestii)
Vad ca mi-ai dat funda, deci sper ca a functionat.
Pai, oricat de importanta este clasa a 12-a iti spun ca nimeni nu va pune scoala pe primul loc, si nimeni nu-si va da la o parte prietenii chiar daca tine sa PICE BACUL! Iti spun din experienta. O fata isi da seama care e baiatul potrivit si care nu. multe fete tanjesc dupa baieti care sunt ca tine, asa ca fi optimist pentru ca ai nevoie de asta, se vede ca iti este teama.