anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce credeti ca majoritatea fetelor sunt doar pe interes?

Răspuns Câştigător
| anka89 a răspuns:

Eram, ca acum cu criza economica s-au dus toate visele noastre rolling on the floor si sa iti spun sincer toate suntem asa, acea care spune ca nu e pe interes minte.La urma urmei care dintre noi nu isi doreste o viata buna tot ceea ce isi doreste si cineva sa ii faca toate poftele.In ziua de azi daca un baiat nu are nici macar o masina slabe sanse sa aiba o prietena.Cine spune:"Pe mine nu ma intereseza daca e sarac conteaza doar sa ma iubeasca", apai ce sa zic, ori is prea modeste ori ...nu stiu,daca e sa mori de foame sau sa ai un salriu de ****, pentru ce?/pentru iubire? vezi sa nu.
Asa ca banii nu aduc fericirea, dar o intretin.

4 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Consider că o fată este pe interes cu un băiat deoarece urmăreşte un scop. Poate să-l facă gelos sau să îi ia ce are el mai scump sau să facă în ciudă celor din jur. Nu că l-ar iubi pe acel băiat.

| anka89 a răspuns:

Aaaaaa si nu din cauza ca e crescuta in puf... daca ar fi asa poate intr-adevar nu ar interesao pentru ca are banii ei sau ai parintilor ei, ci suntem asa pentru ca suntem FEMEI si avem aceste lucruri in sange sa zic asarolling on the floor

| FesCuDungi a răspuns:

Pai nu sunt chiar toate, dar... ma rog... fetele de ce sunt pe interes?laughing

| spiridushuL a răspuns:

UN raspuns ar fi acela ca noi baietii le determinam sa fie pe interes
Un exemplu ar fi: Chiar daca ai banii nu trebuie sa arati la nimeni(mai putin cei care te cunosc). S
Mie unul mi s-a intamplat: Duk o viat ft buna nu duc lipsa de nimic si tot asa. Si imi placea de o fata ft mult. ea nestind ca eu am banii si toate cele. Mam prezentat ca un baiat simplu de la tara fara prea multe in buzunar. Si a trecut vreo 1 luna jum de relatie si a aflat cine sunt si tot asa. Oare de ce credeti ca nu s-a schimbat timp de 2 ani nimic intre noi?
Eu asa zic ca o fata care e pe interes e genul de fata care a fost crescuta in puf si nu vrea sa ii lipseasc nimic.