| alexandru4124 a întrebat:

Salut, prietena mea a facut 2 teste de sarcina(ambele ultrasensibile), unul l-a facut dupa prima zi de intarziere a ciclului, iar al doilea in a 10-a zi de intarziere a ciclului, ambele au iesit negative. In momentul de fata s-au facut 16 zile de cand i-a intarziat menstruatia, credeti ca poate fi insarcinata? Mentionez ca de 6 luni de cand suntem impreuna tot timpul i-a intarziat 7-10 zile. Amandoi avem 20 de ani.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Raspunsul CORECT este urmatorul : prelungirea ciclului menstrual cu un numar variabil de zile fata de lungimea anticipata/pronosticata, se produce pe fondul caracteristicii principale a ciclului de a fi mereu neregulat sau chiar dereglat, intr-o masura mai mica sau mai mare. Rezultatul NEGATIV al testului de sarcina efectuat dupa trecerea a 10 zile de asa zisa ''intarziere'', se poate considera ca fiind valid, valabil si corect in proportie de 100%. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Pentru a fi linistiti ca nu este gravida sa faca un test de sarcina la 21 de zile de la ultimul act sexual. Acel test ii va indica daca este sau nu gravida.

| Floareasoarelui26 a răspuns:

Din cate spui, prietena ta are menstruatia neregulata, deci nu poate fi vorba de intarziere a menstruatiei atata timp cat nu se poate prezice data la care este programata hormonal sa vina.
Daca aveti indoieli in ceea ce priveste o sarcina, in cazul menstruatiei neregulate este indicat ca testul de sarcina sa fie efectuat dupa 21 zile de la contactul sexual pentru a avea rezultate concludente.
Multa sanatate!

| Teo29 a răspuns:

Ati facut-o neprotejat?
ca sa stim daca exista acest risc sau nu

| Anonim2002222 a răspuns:

Probabil doar o dereglare hormonală pentru linistea dumneavoastra puteti sa ii ziceti iubitei dumneavoastra sa mai faca un test in zilele ce urmează
Simptome de sarcina a avut?
Spotting de implantare
Greață
Pofte
?