|

Salut TPU!
Am 17 ani si sunt impreuna cu o fata de 6 luni.
Astazi a venit la mine si a propus sa ne jucam jocuri erotice.
S-a ajuns la cazul in care mi-a facut sex oral, iar eu fiind virgin m-am gandit ca o sa ejaculez repede, dar nu s-a intamplat asta si nu stiu de ce. De simtit m-am simtit bine dar nu am ejaculat, eu asteptandu-ma sa o fac repede... oare am vreo problema? Sexul clasic este mai placut decat cel oral dupa parerea voastra? ..Mentionez ca ma masturbez cam 1-2 ori pe zi depinde si daca am timp pentru ca practic fotbal de performanta (nu si in perioada cu virusul). Multumesc, dau funda!

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Este deja stiut ca, masturbarea excesiva (ca in cazul tau) duc la probleme erectile si la imposibilitatea sa ai sex nromal pe viitor, cu o fata.
Incearca sa reduci masturbarea la 1-2 ori pe saptamana, fiindca atata frecare nu-i normala si nici sanataosa, creeand dependeta si probleme psihice, care iti vor creea probleme serioase, in viitor cu fetele.

| a răspuns:

Da, sexul clasic sete cel mai placut. Dar este bine sa faci sex clasic protejat.

| a răspuns:

Unii oameni sufera de ejaculare precoce, mai multi ejaculeaza prea repede la primele acte sexuale, iar toti acestia sunt foarte descurajati, ceea ce ii poate duce usor la impotenta, asa ca sunt consolati cu afirmatia ca toti barbatii ejaculeaza prematur la primele acte sexuale. Un simplu mit, dupa cum ai vazut; dar are darul de a incuraja multi barbati.

| a răspuns:

Chiar nimeni nu tine cont ca e carantina?

| a răspuns (pentru 90210):

Nu. Stam calmi. Mor altii de corona virus, si astia ii fac inapoi

| a răspuns:

Normal ca difera ...Sexul oral e una, iar sexul cu penetrare e alta. Daca nu ai ejaculat repede inseamna ca nu are experienta. Sexul clasic este mult mai intens si placerea la alt nivel.