anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut TPU! Citiți-mi cu atenție întrebarea și dați-mi va rog un răspuns fără jigniri sau alte chestii, ca sunt deja în pragul disperării! Sa încep cu începutul, am 14 ani și am o problema! Penisul meu nu se poate decalota complet, nici măcar în stare fleasca, adică dacă m-as strădui, as reuși în stare fleasca, dar mi-e teama sa nu rămână blocat pe gland! Am încercat intr-o zi jumătate de decalotare, nu m-a durut, dar am atins puțin glandul, și am simțit puțin durere, dar mna, m-am oprit, de frica sa nu rămână blocat! Trecem peste aceasta problema, la 14 ani, din câte am inteles din cauza acestei probleme (fimoza), penisul nu s-a dezvoltat tare, are în jur de 8 cm în erecție (maxim), nu e nici gros! Ceea ce ma dezamăgeste complet. Și în mintea mea e doar. NU O SĂ FAC NIMIC ÎN VIAȚĂ.Și chestii din astea! Nu ma consider frumos, dar câteva fete se dau pe lângă mine! Dar nu le prea dau atenție, deoarece mi-e frica de a ajunge acolo... Si eu sa ma fac de râs! Sau sa nu o satisfac! Simt nevoia sa am o prietena, si sa fie dragoste adevărată reciprocă! Dar aproape sunt în depresie... Nu vreau sa merg nici la medic, o sa încerc sa îl decalotez acasă, deoarece mi e rușine de a merge și de a afla mama, ca tata nu mai am! Dacă ai fi în locul meu ce ai face? NU RĂSPUNDE CU:EȘTI PREA MIC SĂ TE GÂNDEȘTI LA ASA CEVA!
Când o sa fiu mai mare o sa fie prea târziu! Nu jigniți va rog!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In situatia descrisa reiese ca penisul tau este grav/sever afectat de boala numita FIMOZA cea care a impiedicat si dezvoltarea corecta si normala a dimensiunii penisului tau. Cu penis afectat de fimoza, intretinerea actului sexual poate fi de regula extrem de dureros dar si periculos din cauza unei posibile instalari a unei parafimoze, care de obicei necesuta interventie chirurgicala in regim de urgenta.
Din acest motiv este absolut necesar sa te prezinti la un cabinet medical de Urologie pentru a fi consultat de un medic specialist UROLOG care va stabili modul prin care se poate elimina boala de care suferi in prezent.
Multa sanatate!

3 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Fuga la medic, nu la sex la 14 ani!

| FantasyBoy a răspuns:

Ai dreptate spunand ca o sa fie prea tarziu cand vei fi mare, dar ai doua probleme diferite: una medicala, care se rezolva fara probleme prea mari, si alta problema de maturitate psihosexuala, nu ai de ce sa-ti faci griji, nu ajungi in pat cu o fata in secunda doi, pana atunci totul se rezolva, fa-ti o prietena mai intai platonica, giugiuliti-va, mergeti la un film, in parc, etc, simpla ei prezenta si afectiunea pe care ti-o va oferi iti va creste increderea in tine, termina cu prostiile gen "nu o sa fac nimic in viata!", "nu o s-o satisfac"(WTF, doar nu vrei o nimfomana sau o actrita porno!), stai linistit, citeste, documenteaza-te in legatura cu viata sexuala, si respecta niste principii legate de corectitudinea ta fata de viitoarea ta relatie.

| TobiasBalaj a răspuns:

Si de cealalta chestie iti trebuie mai multa incredere in tine(nu i ca si cum is FIX in aceeasi situatie doar ca nu stiu cum am reusit singur sa mi decalotez penisu ca nu vreau sa vb cu parintii despre aspta, paranduli se ceva stupid, dar in viitor tot o sa ma duc la urolog)