| Hahaha42 a întrebat:

Salut TPU! Iubita mea tot imi bate apropuri de genul ca o sa fiu bine nu contează cu cine doar sa ma iubească, oare nu ma mai iubeste sau? A zis ca oamenii se pot schimba si chestii d-astea, sunt cu ea împreună de 3 luni si a zis ca ma iubeste foarte mult dar nu inteleg de ce imi zice astea atunci.

Răspuns Apreciat de Editori
| lussa a răspuns:

Intr-o relatie este extrem de importanta comunicarea. E bine sa stim intentiile si dorintele partenerului. 3 luni reprezinta o perioada relativ scurta, cand abia incepeti sa va cunoasteti. Noi, pe aceasta platforma, nu avem de unde sa stim cu exactitate ce simte iubita ta. Tu esti cel mai in masura sa discute cu ea despre ceea ce simte. Spune-i ca e bine sa fie sincera si sa nu iti ascunde nimic. Totusi, s-ar putea sa spuna aceste lucruri doar ca o generalitate, ca niste truisme, fara alte implicatii negative. Cum spuneam, sinceritatea si comunicarea trebuie sa fie pietrele de temelie de la baza oricarei relatii. Fara aceste doua elemente fundamentale, nu avem cum sa cunoastem persoana de langa noi. Mult succes!

1 răspuns:
| aditimus a răspuns:

Totul e roz la inceput, ai putea sa o intrebi daca vrea sa continuati relatia sau eventual sa o faci putin geloasa (sa o testezi).