| SmokingEveryday a întrebat:

Salut. Va rog din tot sufletul sa ma ajutati!
Am avut o aventura de doua nopti cu o fata de 16 ani, eu avand 19 si in prima seara eram putin beat si am facut sex neprotejati. Ea imi spune ca a simtit ceva dar nu aveam cum sa-mi dau drumul in ea. A doua noapte tot neprotejati am facut. Dupa am decis sa fim impreuna pentru ca ne iubeam si a cam durat 3 zile, adica pana astazi. I-am spus ca nu e normal ce s-a intamplat si ca am gresit amandoi. Ce vreau sa stiu este daca a ramas insarcinata, nu vreau sa-mi distrug viitorul de pe acum si nici sa am probleme, mai ales ea. Mi-a zis ca ieri i-a venit ciclul (ea era virgina) E posibila o sarcina? Va rog mult sa ma ajutati, nu mai stiu ce sa fac, sunt disperat.

18 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

1.) Fiindca relatia voastra a inceput in urma cu 4-5 zile.
2.) Fiindca ieri a pornit sangerarea menstruala,
3.) Reiese ca cele 2 acte sexuale neprotejate au fost intretinute cu 2-3 zile inainte de ziua inceperii menstruatiei din 17 Iulie, sau altfel spus in ultimele 9-10 zile ale ciclului menstrual care s-a terminat alaltaieri in data de 16 Iulie.
Pe baza acestor informatii reiese ca in situatia prezentata este ABSOLUT IMPOSIBIL sa se formeze sarcina fiindca :
A.) -- pornirea sangerarii menstruale in proportie de peste 99% din cazuri reprezinta GARANTIA ferma ca in ciclul menstrual care s-a terminat in ziua de dinainte de ziua pornirii sangerarii, ovulul NU a fost fecundat, astfel ca sarcina NU s-a format si din acest motiv din uter este eliminat endometrul devenit inutil prin transformarea tesuturilor respective in sange menstrual.
B.) -- Este determinat stiintific si medical, in mod concret faptul ca OVULUL este produs si eliberat din FOLICULUL OVARIAN in una dintre cele 2 trompe uterine (in mod alternativ) indiferent care este tipul sau lungimea ciclului menstrual, INTOTDEAUNA cu exact 14 zile inainte de data la care va incepe menstruatia in cazul in care NU este fecundat ovulul. Cele 14 zile situate intre ziua de OVULATIE si ziua de incepere a urmatoarei menstruatii se numeste PERIOADA LUTEALA si are LUNGIMEA FIXA de 14 zile. De asemenea este determinat tot stiintific si medical ca OVULUL este VIABIL adica poate fi FECUNDAT de spermatozoid NUMAI in ziua producerii sale, adica in urmatoarele 24 de ore de la eliberarea din OVAR. In cazul in care ovulul nu este fecundat, atunci incepand cu a 2 zi ovulul nefecundat, intra intr-un proces de IMBATRANIRE ACCELERATA, si in 2-3 zile se instaleaza starea de DEGENERARE totala si... SE DESTRAMA. O parte a resturilor rezultate este resorbita de endometru, iar cealalta parte devine CORPUL GALBEN care se fixeaza de peretele uterului si incepe sa produca progesteron pana in preziua urmatoarei menstruatii. Reiese ca dupa ce trec 3 maxim 4 zile de la eliberarea din ovar, OVULUL PUR SI SIMPLU... DISPARE DIN UTER. Acest proces se produce cu 9-10 sau chiar 11 zile inainte de terminarea ciclului menstrual, adica ziua in care incepe menstruatia. Fiindca in ultimele 9-10 zile ale ciclului menstrual absolut sigur NU poate sa mai existe un ovul viabil in uter, reiese cat se poate de simplu si clar ca in acele 9-10 zile chiar si daca ajunge in vagin sperma indiferent de cantitate, formarea sarcinii in lipsa OVULULUI devine 100% IMPOSIBILA. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca i-a venit ciclul menstrual, nu este posibil sa fie gravida.

| Andreeush a răspuns:

Dacă i-a venit ciclul înseamnă că nu este însărcinată.

| Plato a răspuns:

Deci o curva fara viitor, si un ratat fara viitor. Nu vad viitorul ala pe care ti-e frica sa nu-l pierzi, nu cred ca ai ce pierde.
Sa va binecuvanteze Dzeu cu un copil, sa vedeti ce inseamna sa-ti asasinezi copilaria, ea sa vada ce inseamna viata de panarama jalnica, iar tu viata de ratat nenorocit ce abuzeaza de copii.
Disperat? Foarte bine, e exact ce meriti. Ai merita sa disperi cel putin 7 ani la Rahova, pedofilule. Vedea-te-as fetita.

| Intum a răspuns (pentru Plato):

Plato pe când vizitezi și tu un psiholog? Mi se pare că suferi din lipsă de mogâldeață.

| Plato a răspuns (pentru Intum):

Sunt curios, daca ar fi fiica-ta, ai reactiona la fel? Daca da, inseamna ca esti un parinte denaturat.

| MademoiselleCosmina a răspuns (pentru Intum):

Si eu ma intreb. laughing

| Intum a răspuns (pentru MademoiselleCosmina):

Dacă fiica mea ar avea 16 și și -ar începe viața sexuală nu e o problemă atâta timp cât știe ce înseamnă sexul și cu ce vine la pachet, și nu o face cu tot orașul /satul, în rest sexul e o chestie naturală și inevitabilă, e important să o facă când se simte pregătită dar nu la mai puțin de 15 ani.

| MademoiselleCosmina a răspuns (pentru Intum):

Exact. Nu trebuie sa-i judecam pe altii.
Respect parerile tuturor, dar Plato chiar jigneste dur in raspunsuri.

| RAY a răspuns (pentru MademoiselleCosmina):

Este deja banat,iti mai face si alte conturi,ce sa-i mai faca si admina, omul nu este normal la cap, are un limbaj extrem de vulgar, violent, dur

| Intum a răspuns:

Pastila de a doua zi boss, de urgență, respectiv pastile avortative, deși în primele 5 zile pastila de a doua zi e suficientă.

| HadesSs a răspuns:

Daca i-a venit ciclu clar e totul in regula, tura viitoare gandeste de doua ori si fa o data.

| laSoledad a răspuns:

Disperat ai fost cand ati facut-o neprotejat. N-ai habar despre reproducere, dar va place aventura. Nu esti deloc cu picioarele pe pamant. Meriti toate consecintele devastatoare daca nu de data asta, data viitoare.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

As zice ceva, dar iar îmi șterg editorii comentariul și supar persoana în cauza...

| Marian9978 a răspuns:

Dacă i-a venit menstruatia, nu cred

| dani420 a răspuns:

Is ceva riscuri daca cumpar semințe de cannabis de pe site urile astea de la noi oare?

| Intum a răspuns (pentru dani420):

Da, e risc să te trezești cu gabori la ușă, dacă cumperi, i-ale de pe dark Web, ca să nu fie urmărit transportul.

| Ryanair8 a răspuns:

E 50% posibil daca zici ca nu aveai cum sa-ti dai drumul. roag-o sa ia anticonceptionale si sa faca un test rapid