|

Salutare, TPU, am o întrebare. Deci am o fosta colega din generala, eu când ii scriu nu prea vorbește, răspunde greu etc. Am făcut un cont fake cu alta poza de profil și am început sa vorbim câteva zile, ei ii plăcea sa vb cu mine dar în general ma gândeam de ce unele fete nu dau 2 bani pe un băiat care poate e mai urat, dar tot s-ar înțelege foarte bine. Toate fetele vor un băiat perfect, da nu realizează ca nu exista, de ce fetelor?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Salutare TPU ai vrut sa scrii si a iesit salutare tipu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai nu faci decat sa te amagesti, lasati un cont cu tine cel real si vorbeste in continuare cu lumea, cine te va accepta pe tine cel real va fi cu tine, cine vorbeste si se simte atrasa de profilul acelei persoane fake sa-i zicem nu va avea niciodata aceleasi ganduri fata de tine.
Deci sterge contul fake ca nu te ajuta cu nimic si nu este sanatos psihicului tau.
IAR o sa revin cu ganduri "comuniste" dar care inca releva realitatea, am ajuns sa ne cunoastem online dar uitam sa comunicam in viata reala, pai de cand a devenit onlineul mai bun decat viata reala? Nu vei dezvolta doar in mediul online o realatie durabila si sanatoasa, daca se desfasoara online, online va pieri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fiindca tu NU il reprezinti pe F#t Frumosul imaginat in visele ei, pur si simplu iti pierzi timpul inutil ''gudurandu-te prin preajma ei. Sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru fiecare ''tipologia omului perfect'' diferta, Conteaza sa nu te amagesti atunci cand dai de cineva cu care nu rezonezi, sa nu recurgi la gesturi precum al tau, pentru ca realist vorbind, castigai ceva prin faptul ca te dadeai alta persoana? Sa zicem ca prin absurd voia sa iasa cu tine, nu mai rau iti bagai cutitul in rana?
Nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca. Nu exista omul perfect, asta stim cu totii, dar de aceea facem scoala, studii superioare, etc, pentru a ne dezvolta ca indivizi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna. pai sa stii ca conteaza si fizicul, pana la urma el te atrage prima data. si daca nu ti-a raspuns, nu inseamna ca esti urat. fiecare cu gusturile sale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează