|

Salutare TPU, eu si prietena mea ne masturbam, o facem pe rand, foarte curat.

Anul trecut a avut niste dereglari ale menstruatiei intarzia mereu, de atunci a venit perfect la timp in fiecare luna.

Menstruatia de luna asta e deja in a 9 a zi de intarziere.

Chestia asta i s-a intamplat fix acum un an intre lunile aprilie si mai si a venit in a 10 a zi.

Ce ar putea fi?

Cand si cand are simptome cum ca ar veni.

Ar putea fi cumva insarcinata?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Fiindca din relatarea ta se subintelege ca pana in prezent NU ati intretinut acte sexuale reale, reiese ca este imposibil ca prietena ta sa fi ramas insarcinata. Fiindca in urma cu o anumita perioada de timp, prietena ta s-a mai confruntat cu astfel de intarzieri de pornite la timp a menstruatiei, se poate aprecia ca ovarele sunt afectate de asa numitul sindrom al ovarelor chistice/polichistice (SOC/SOPC) si din acest motiv, ovarele prietenei tale nu reusesc sa maturizeze si sa elibereze ovulul dupa un anumit timp precis stabilit si din acest motiv ciclul devine NEREGULAT cu lungimea ca numar de zile imposibil de anticipat. Chiar de la inceput trebuie sa stii ca ciclul menstrual NU este influentat, modificat sau conditionat de factori externi. Pornirea menstruatiei este dirijata STRICT hormonal si din acest motiv pot sa existe cicluri menstruale REGULATE dar la fel de bine si din pacate cele mai multe cicluri menstruale sunt de fapt cele NEREGULATE. Caracteristica principala a ciclului menstrual NEREGULAT este insasi IMPREDICTIBILITATEA, privind atat momentul de incepere/producere a menstruatiei cat si anticiparea lungimea ciclului menstrual, fiindca nu exista un reper fix fata de care sa se poata calcula/prezice sau determina atat ziua de ovulatie cat si a perioadei fertile. In situatia prezentata in intrebarea ta, se poate afirma fara greseala ca este vorba de o dereglare hormonala destul de importanta, situatie care apare si care se poate produce doar din cauza activitati foarte proaste si incorecte a uneia sau a mai multe glande endocrine.
Fiindca o caracteristica principala a unui ciclului menstrual NEREGULAT este de asemenea si IMPREVIZIBILITATEA, reiese ca lungimea ciclului poate sa difere de la un ciclu la altul si diferentele sa fie chiar foarte mari uneori chiar de multe saptamani sau luni. Aceste modificari privind lungimea diferita a ciclului de fiecare data se datoreaza dereglariilor hormonale care apar pe fondul functionarii incorecte/defectuoase a ...2004 - 3257 + Vezi răspunsul întreg

1 răspuns:
| a răspuns:

Cum vrei frate sa ramna insarcinata de la masturbatie? Se mai intampla cateodata si neregularitati ale ciclului; mecanismul este hormonal, iar productia unor hormoni poate fi dereglata de te miri ce. Oricum, un test la momentul potrivit, poate face, ca sa fiti linistiti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează