Mda daca  tia  iti place  de  ea!, de ce nu te  duci la ea  si sa-i spui  ce simnti pentru ea  spune-i  ca o placi  si ca   vrei  sa  mai  fii cu  ea, sa uitati  cea   fost intrecut si sa va rezumati la prezent, si apropo de  colegi   am patit-o si eu la fel dar   mie unul nu mia pasat de parerile  celorlati, mie unul mia pasat  de fata  care   care imi placea mia  si atat, si tu nu ar trebui sa  pui botul al ce zic colegii tai  ar trebui  sa te intereseze doar ea!, sper   ca  ti-am dat o idee, succes in continuare, pls funda!

Daca chiar iti plc de ea zii! nu conteza ce zic ceilati. esti barbat sau ce?! unei fete ii plc sa ii se zica ![]()
                      suucces

Nu are rost sa mai insist pentru ca te ia la misto si nu iti da importanta si o plictisesti.Ar trebui sa incerci in alta parte, ca nu poti sa astepti o viata dupa o persoana.
					Iti pasa de ochii lumi? Ce daca rad? Ei o pupa pe manuela si n-au prietena, n-are treaba. Arata ca esti barbat si baga-te in seama cu ea si na vezi daca zambeste la tine asa mai deschis, daca e placut surprinsa cand vorbiti sau cand te vede si daca da. O saruti si sunteti impreuna.