Nu cred ca si-a batut joc, probabil te place si el, insa nu te mai baza pe ce iti spune lumea, ia-ti inima in dinti, vorbeste cu el si afla ce crede despre o posibila relatie cu tine, succes!
Sunt sigura ca te place, dar poate inca nu e pregatit sa treaca la pasul urmator, asa ca daca tii la el trebuie sal astepti. E mai bine sa deveniti prieteni, el stie deja ca tu il placi deci nu insista prea mult.
Succes:X!
L-a influentat si faptul ca iti place de el si faptul ca o prietena i-a sugerat, si apropo cati ani ai?
Nu cred adica nu era obligat sa intre in discutie cu tine si asa daca nu i-ar place si lui macar un pic de tine:d succes :*
Sunt baiat, sigur te place. cand esti cu el comportate normal, dar baga-l putin mai mult pe el in seama daca sunteti in colectiv, daca sunteti doar voi doi...
Atunci,uite parerea mea de fata (am 18, apropo):eu zic sa-i impartasesti cea ce simti, daca nu simte chir la fel nu grabii lucrurile, mai asteapta putin....si daca nu simte si el la fel oricum nu ai pierdut nimic ...Succes!