|

Ar merita sa plec din tara din cauza homofobiei?

Si mai sunt si altele... Stiti si voi

As merge in Canada. Aici nu esti vazut bine daca esti altfel. Acolo am inteles ca sunt mai toleranti oamenii

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Sincer, mi se pare un motiv destul de penibil dar faci cum vrei, oricum viata e mai buna acolo decat aici.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In Canada ajungi daca ei considera ca meriti (daca ai pregatire si o meserie cautata). Nu cred ca ai avea sanse la azil politic, Romania e considerata tara sigura, plus ca ai libertatea de a te stabili in alte tari din UE.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este adevarat, noi romanii suntem pe primul loc la homofobie si prejudecati. Insa asta rezulta dintr-un indicator scazut de civilizatie in estul Europei.
Nu doar in Canada sunt toleranti oamenii, dar si in Europa de Vest si Centrala.
Si eu sunt constient ca Romania se indreapta intr-o directie gresita, si de multe ori imi iau injuraturi din cauza ca indraznesc sa spun cum vad eu lucrurile.
Romanilor le este frica de orice e nou, se cheama xenofobie, multi indivizi cu care am purtat o conversatie m-au facut sa ma simt precum in Epoca Medievala. Plini de rasism, homofobie, ura fata de unguri, tigani si alte etnii. Dar ei se considera majoritatea "iubitori ai lui D-zeu".
Singura tara din Uniunea Europeana unde sunt construite in prezent mai multe biserici decat spitale si unitati de invatamant la un loc.
Intotdeauna am fost open-minded fata de majoritatea lucrurilor, deoarece sexualitatea sau etnia unui om nu te afecteaza in mod direct cu absolut nimic. Eu nu as justifica dorinta ta de a pleca din tara doar limitandu-ma la homofobie, ci mai degraba pericolul pe care il resimti.
Insa nenorocirile si atacurile de ura se petrec peste tot, chiar si in Marea Britanie.
Eu zic sa te gandesti bine, pentru ca Romania are nevoie de oameni ca tine, care sa ne deschida putin mintile. happy
Numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează