|

Bac-ul difera în funcție de ce m faci? Întreb pentru ca eu fac m1 și nu mi s-ar părea ca cineva care face m2, 3 sa poată trece mai ușor bac-ul doar din cauza asta, consider ca toți ar trebui sa aibă exact același subiect având în vedere ca tot ce poți sa faci cu bac-ul în mare e sa intri la facultate. Serios, asta ar însemna că e mai avantajos sa te duci la un profil la care se intra cu medii mici și faci materie mai ușoară ca să ei bac-ul.

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

"Bac-ul difera în funcție de ce m faci?"
Da.

"Întreb pentru ca eu fac m1 și nu mi s-ar părea ca cineva care face m2, 3"
Nu mai dramatiza atât, oricum în ultimii ani bacul la matematică de la șn (unde se face m2) a fost mai greu decât cel de la mate-info.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Da' de uman ce zici, de bacul lor?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sierra1):

Ei nu fac deloc mate, deci se explica

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AboutWhat):

Ba da, fac!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Atunci de ce nu te ai dus la un profil la care se intra cu medii mai mici?
Fiecare profil are un anumit grad de dificultate. Nu poti sa pui matematica la același grad de dificultate la toate profilurile pentru ca nu ar fi corect. De ex la profil tehnologic se face m3 mi se pare, pai nu poti sa i pui sa învețe m1 si inca 5 module pe care le fac ei, module pe care tu la mate info nu le faci.
Nu ai cum sa i pui sa aiba același subiect la bac, dacă profilul lor nu a fost bazat in cea mai mare masura pe mate. Dacă ai vrut mate info, mi se pare normal sa dai la bac m1, si cine si a ales să facă alt profil sa dea un nivel mai usor. De aia avem libera alegere, ca sa putem sa alegem ce ni se potriveste mai bine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Denisa0954):

Sunt la mate info pentru alea 5(4+optional) ore de informatica din clasa a 11 și a 12, nu este profil de informatica doar, deci nu am avut de ales decât mate-info, și chiar și cei de la tehnologic au 3/4 ore de mate, iar în loc de module eu am ore bonus de fizica, chimie. Nu spun sa dea mai greu, dar spun ca nivelul de dificultate sa crească în funcție de partea din bac, dar în asa fel încât chiar și cineva care face m3 sa poată lua un 7/8 cu materia din clasa și cu un mic efort 9/10, nici eu fiind mate info nu fac foarte multa matematica, am 4 ore de fizica(5daca pun și dirigenție) și 4 de mate. +cineva de la tehnologic își poate face un viitor, își poate găsi o slujba fără bac, eu dacă nu am bac-ul e ca și cum as avea 8 clase, nu ma ajuta la nimic dacă nu fac facultate și din nou nu mi s-ar părea corect ca cineva sa între la facultatea la care vreau și eu deoarece a avut un test mai ușor (+ca materia din România e mult mai avansata decât în alte tari prospere din Europa, dar nu vreau sa întru în subiectul asta pentru ca tine de politica și de un sistem de ****) (oricum nici nu se pune problema ca nu as lua bac-ul, serios, iti trebuie doar 6, nu e mare lucru. Am pus întrebarea pentru ca ma roade pe interior faptul ca cineva care a chiulit o grămadă și nu a învățat poate sa ia nota mai mare ca mine și ca restul colegilor mei doar pentru ca era mai ușor)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AboutWhat):

Inteleg ce vrei sa spui. Si eu in viata m-am întâlnit de mult ori cu chestia asta, ca intr adevăr, este nedrept. Dar si cu facultățile astea, acum toata lumea intra pe baza de dosar, pentru astea mai serioase imtri pe baza de admitere. Oricum, mai nimic in viata asta nu e drept

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează