| Marlena852 a întrebat:

Ce materii se fac in clasa a 5-a? si va rog sa imi spuneti ce fel de caiete imi trebuie adica : ed civica -caiet romana.
dau funda!

8 răspunsuri:
| Idc12345 a răspuns:

Pai nu faci ed. civica in a5-a si sunt sigur de asta. Materiile sunt
Romana (caiet romana laughing )
Engleza(caiet romana)
Franceza (caiet romana)
Matematica(caiet mate )
Istorie (caiet romana)
Geografie (caiet de geografie /biologie)
Biologie (caiet de geografie-biologie)
Tehnologie (caiet de mate )
Desen (caiet de romana dar nu toti elevii scriu la desen, depinde de scoala, spre exemplu, eu scriam )
Religie (caiet romana
Optional (caiet romana sau mate, depinde ce optional ai )
Dirigentie (caiet romana)
Bafta!

| AOLEVRIC a răspuns:

Iti trebuiesc caiete normale, matematica, romana, alea alea. Mai multe detalii o sa ti se dea la inceputul anului scolar.

O zi buna!

| crys23 a răspuns:

Singurele materii noi sunt :
Biologia-caiet geografie
Franceza-caiet romana
Tehnologie-caiet romana

| caroline27 a răspuns:

Pai, in calasa a 5-a ( iti spun ce am facut eu ) se fac urmatoarele materii : Romana, Matematica, Engleza, Isorie, Desen, Civica, Muzica, Biologie, Geografie, Religie si cam atat! Sper ca te-am ajutat! A da si la Istorie trebuie caiet de romana, la civica la fel, la romana caiet de romana, la biologie : caiet de biologie, la geografie : caiet de geografie, la engleza caiet de romana, la mate - caiet de mate, la desen : bloc de desen! Sper ca ti-am fost de ajutor!

| caroline27 a răspuns:

Pai, in calasa a 5-a ( iti spun ce am facut eu ) se fac urmatoarele materii : Romana, Matematica, Engleza, Istorie, Desen, Civica, Muzica, Biologie, Geografie, Religie si cam atat! Sper ca te-am ajutat! A da si la Istorie trebuie caiet de romana, la civica la fel, la romana caiet de romana, la biologie : caiet de biologie, la geografie : caiet de geografie, la engleza caiet de romana, la mate - caiet de mate, la desen : bloc de desen, la muzica caiet de muzica! Sper ca ti-am fost de ajutor!

| blackangel1618 a răspuns:

La ed civica iti tebuie caiet de romana iar restul o sa fie la fel numai ca o sa ai caiete studentesti dar asta doar la materile la cere iti cer profesorii.

| camicamy a răspuns:

Nu mereu faci civica in clasa a 5a dar iti recomand caiet mic a5 dictando si materiile care se adauga sunt franceza si inca cateva si daca ar fi sa iti ceara caiet mare, sa stii ca depinde de profesorii

| LaUrA13IoNiKa a răspuns:

Pai materiile pe care le ai in clasa a5-a sunt cam ca pana acum. adica: romana, mate, istorie, geografie, ed. fizica, engleza. cele noi vor fi: franceza si biologie. la mine la scoala asa sunt materiile... sper ca te-am ajutat. bye!winking