| AlexDorinel a întrebat:

Ce părere aveți ca în UK,în scoli s au înființat toalete mixte (adica fete cu baieti)?

De ce bătrânii ultra conservatori sunt împotriva acestui lucru?

De ce nu se fac și în România?

Eu zic ca e foarte bine, trebuie sa incurajeze giugiuleala între băieți și fete, sa nu ajungă virgini la 30 de ani.

92 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Mdah, daca nu ai unde, pentru asta exista hoteluri/pensiuni/apartamente care se inchiriaza cu ora...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Plictisitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexDorinel):

A disparut, in anumite cercuri/contexte.

Paduri, acasa la parintii partnerului/ei cand sunt si aia acasa, ca sa fie mai palpitant, in vreun separeu de restaurant... dar bude publice? Fudge no!

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu stiu ce e asa mare lucru. Daca te duci in facultatile din Romania o sa vezi toalete mixte

anonim_4396

Separeul suna bine. Padurea s-ar putea dovedi incomoda.
Ce nu-ti convine la budele publice? In afara de spatiul restrans de desfasurare.

Bude publice... germeni, bacterii, ciuperci, alte minuni de-astea.

anonim_4396

N-a spus nimeni ca ar trebui sa te si asezi pe ceva…

... dar vrei-nu vrei, tot te atingi de suprafete si nu e ca si cum ar fi igienizat pe acolo de sus pana jos zi de zi. E luna pe jos de obicei, in rest... you never know. :X

| FreddieM a răspuns:

Complet falsa informația. Shadik Khan a făcut în mod simbolic o buda la un etaj din Primăria din Greater London pentru a susține conceptul,, diversitate''.
Să-ți fie rușine. Și tuturor care au răspuns ca oile, nu le-a trecut prin cap sa verifice informația.
Cheers

| Mosotti a răspuns (pentru AlexDorinel):

Parintii care se opun giugiulelii copiilor lor sunt foarte multi la noi in tara asta innapoiata, ca asa le e si mintea lor tot innapoiata.

| Mosotti a răspuns (pentru FreddieM):

Probabil ca gandesc si cu creierul tau, ne asamenam mult in gandire pe axa asta.

| Mosotti a răspuns (pentru Wr3nch):

De ce giugiuleala sa strice strice viata la 13-16 ani? In UE de pe la 13 ani incep asta si nu se intampla nimic, doar la noi s-ar intampla?
Daca copilul este educat in sensul protectiei, nu se poate intampla ceva rau, sexul si giugiuleala n-a ucis pe nimeni, e doar ceva placut.

Si daca simt nevoia la 13 ani ce fac? Astept ca prostu sau proasta pana la facultate?! Ar fi culmea.
Ca daca nu simteau nevoia, nu se placeau unul pe altul, nu se atrageau, nu se excitau.

| FreddieM a răspuns (pentru Mosotti):

Pe mai multe, am observat.
Cheers

Si daca trag una scurta, e f bine. Eu ma masturbam de pe la 9 ani, si-mi placea, daca ma jucam cu o tipa, tare bine mai era.

| Wr3nch a răspuns (pentru Mosotti):

Nu la giugilit ma refer, ci la facutul de prunci. Suntem pe 2 la mame minore.

Da, sunt un om super openmind, nu ingust la minte.
Sa feresti copiii de spanzuratoare, de flex sa nu se accidenteze, de batai, de droguri, bautura, sa nu fie obraznici, sa invete bine, nu sa-i feresti de f adica de ceva f placut. Daca se protejeaza e foarte okey.

Cum aud unii parinti care au fete "aoleu sa nu cumva sa o f", pai ce ii face ala? Ii da in cap? Ii ofera placere, si e binevenita oricand.

Vezi ca Dorinel spune prostii. A inventat treaba cu buda mixta in școlile din UK.
Cheers

Pai eu ce am zis, sa fie educati de mici sa se protejeze, de aia in UE de multe ori se incepe educatia sexuala la clasa 2-a.
Si le intra in inconstient acolo si nu vor mai face fara protectie.

Nu sa nu se mai f, ci sa se protejeze!

Nu a inventat, si eu am auzit de WC mixte prin Anglia sau poate si in alte tari UE ca se punea problema sa se faca asa.

Eu in schimb devin o bestie când e vorba de libertatea și drepturile fundamentale ale omului. Nimeni nu ramane în picioare după o confruntare pe tema asta.
Cheers

I-am cerut link in legătură cu întrebarea, și a lipit total altceva. Verifica și te convingi. Da la faza asta cu auzitul pe undeva, știi prea bine ca nu te poți prezenta la o discuție serioasa cu asa ceva. Cel puțin dacă vorbești cu tipi ca mine.
Cheers