|

Ce parere aveti despre profilul mate-info? Are multa fizica (sincera sa fiu nu ma prea descurc)?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Heyy.
Eu am o parere foarte buna despre mate-info, este cel mai bun profil si ai multe optiuni dupa terminarea liceului.Eu l-am pus ca prima optiune, doar ca am adaugat engleza intensiv happy. Despre mate-info simplu am auzit ca se fac 3 ore de fizica sad. Nici eu nu sunt prea buna la fizica,si de asta am ales mate info engleza.Dar in general,profilul este bun, iti asigura un viitor, se preda pe ansamblu bine dar conteaza si liceul, iar in legatura cu fizica nu trebuie sa iti fie frica daca ai ales mate info simplu, nu trebuie neaparat sa dai teza si bacul din ea.Ai de ales intre fizica, chimie si biologie, deci poti alege dintre acestea materia la care esti tu mai buna.
Mult succes happy

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu sunt la mate-info simplu intr a 10a, nici eu nu ma prea descurc la fizica si proful de mate din generala ne speria ca fizica va fi grea la liceu...nu mi s-a parut asa greu, m-am descurcat mai bine decat la mate. sper sa nu se complice mai mult incepand cu cls a 10 a, intr a 9a faci trei ore de fizica dar din moment ce nu esti obligata sa dai teza din ea e de ajuns sa dai tot ce poti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E grea viata daca ai intrat la mate-info, Filologie era mai bun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In clasele 9-10 faci 3 ore de fizica, in 11-12 vei avea cam 3-5, depinde de optional, pune-te pe invatat in vacanta, incearca sa cauti pe net toate lectiile de fizica din gimnaziu, crede-ma fizica nu e imposibila, poate nimeresti un profesor bun care iti va explica detaliat materia si nu vei avea probleme, eu in gimnaziu am avut un profesor de fizica extraordinar si nu am avut probleme, era unul dintre cei mai cinstiti si mai inteligenti oameni cunoscuti de mine, a fost ca al doilea tata al meu, mereu ne explica atent lectiile, era foarte amuzant dar si un om foarte serios, imi doresc ca cand voi avea varsta lui(57-58 ani) sa fiu un om la fel de inteligent ca si el. Eu am ales mate-info(intensiv informatica) in special pentru fizica. Daca vrei sa faci Politehnica(Automatica & Calculatoare) va trebui sa stii bine fizica, daca nu te vei descurca la fizica poti incerca ASE(Cibernetica).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Cam ce as putea sa recapitulez la fizica ca sa nu fiu prea in urma fata de viitorii colegi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru iulianamadalina):

Buna, presupun ca acum ai terminat liceul. Pentru a fi in pat cu ceea ce se preda, singurul lucru care trebuie sa-l recuperezi din urma ar fi putina mecanica, insa asta faceti acum intr-a 9-a si presiunea fluidelor. Cam atat thinking Eventual cand termini a 9-a, poti trage cu ochiul prin manual, sa-l rasfoiesti de la un cap la altu in vreo jumate de ora.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează