Daca iti place biologia, chimia si ai vrea ca in viata sa urmezi o facultate de Medicina sau Farmacie, profilul stiinte ale naturii de pregateste mai bine.
La mate-info intr-adevar este mai greu, dar din cate observ esti un copil destept, deci daca te tii de invatat va fi ok.
Cu siguranta vei avea o satisfactie mai mare cand vei termina mate-info decat cel care termina filologia, un proful relativ mai lejer.
Ce e mai greu e si mai frumos.
Bafta!
Nu neaparat. Cunosc foarte multa lume care a dat la medicina de la clasele de mate-info. La un liceu de elita sunt mai bine pregatiti cei de la mate-info...
Pai chiar imi place chimia si biologia, in clasa a 7-a mi-am dat seama si de atunci tot am vrut la stiinte ale naturii, atunci ziceam ca n-o sa dau in veci la mate-info ![]()
Totusi intr-a 8-a am inceput sa iau note mult mai mari la mate, am luat 10 in teze, profa ma lauda mereu![]()
Oricum NU vreau sub nicio forma sa merg la medicina, deci tot la mate-info e mai bine
Daca te descurci cu matematica, de ce nu? Am terminat si eu profilul mate-info si a fost destul de greut, dar daca te descurci cat de cat e ok.
Totul e sa te atraga profilul si sa le ai cu Matematica/Fizica/Informatica.
Mihaela_3187 întreabă: