anonim_4396
| Anonim întreabă:

Daca ati avea posibilitatea sa porniti o campanie prin care sa fie mai bine in lume, care ar fi tema campaniei? Cum ati desfasura-o?

14 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Sanatatea copiilor. Singur nu poti face nimic niciodata, totul trebuie facut in echipa...

| Wtf9000 a răspuns:

In toata lumea? laughing

luciana
| luciana a răspuns:

Ar fi o tema de cultura, de intelegerea si ajutarea aproapelui tau si de educatie. Am vazut cazuri in care, nici macar cele invatate in anii de gimnaziu, nu aratau ca aceia implicati au fost pe acolo; Apoi am devenit mai indiferenti la a intelege pe altii, sau de a ne pune in locul lor, prin ce trec pe moment..., si mai indiferenti la a intinde o mana de ajutor prin sfaturi atat de utile cate odat'... nu vom reusi sa schimbam noi lumea si asta e de cand pamantul... Sper in mai bine, sper ca vom fi mai intelegatori, mai toleranti, mai buni, - de asta e nevoie acum, de a intinde mana salvatoare cand ni se cere ajutorul.Hai sa o facem, cu bunavointa si intelelgerea ce ne-a caracterizat si pana acum ...Numai bine si sper sa ne dam mana pentru o cauza nobila cati mai multi. Lucien.

| scootsie a răspuns:

Are dreptate Florar, educatia este neglijata in zilele noastre...Educatia morala, religioasa...De aici porneste tot raul...Hotii ne fura si, aici, sunt prinsi toti incepand de la guvern si pana la cei de joasa speta...nu mai avem cuvant de onoare, nu mai vrem binele aproapelui, suntem egoisti si rai...Totul pentru noi, nimic pentru cel de langa noi...Sa ma simt eu bine si in rest... Dul cu mila... Da, educatia lipseste cu desavarsire...Campania mea s-ar putea numi "Fa bine aproapelui tau"...As merge din casa in casa, sa lamuresc oamenii, ca ajutandu-ne unii pe altii, am deveni mai puternici...Ca Dumnezeu ne vrea "una" in El si pentru El...

| kathessa a răspuns:

Am sa-ti raspund altfel. Pentru ca nu mi-ar fi de ajutor nici o campanie, daca s-ar putea sa mi se indeplinesca o singura dorinta in toata viata mea, as dori sa nu mai existe copii bolnavi!

| sorin a răspuns:

Tema cred ca ar fi "Impreuna, putem face lumea mai buna". As merge prin lume si ofer informatii despre cum sa fie mai civilizati, mai buni, as incerca sa le spun oamenilor despre pericolul drogurilor, a incestului, despre protejarea mediului si mai multe teme de acest gen.

| florar a răspuns:

Tema ar fi ''Educatia'' si as tine referate peste tot despre problemele cele mai neglijate.

| 4inel a răspuns:

Campania; Iubeste ca Iisus! Traieste ca Iisus! Gandeste ca Iisus!

Este singura persoana care merita sa fie un model de urmat pentru ca lumea sa fie mai buna.

In primul rand sa le arat cum m-a transformat pe mine si sa le dau Cartea vietii Lui care este BIBLIA.

Pentru ca raul sa triumfe, crestinii adevarati nu trebuie sa faca nimic.

anonim_4396
| Anonim explică:

Ar fi o totala pierdere de vreme, ar fi complet inutil. Deci nu m-as baga in asa ceva. Traim rau din cauza noastra, avaritie, rautate, egoism, nepasare si muuuulte altele, lista-i lunga.

anonim_4396
| Anonim explică:

@grim - da, esti la un concurs de miss. Sau, daca vrei tu, pentru tine facem o exceptie si esti la un concurs de, de fapt lasa, ai raspuns perfect.

anonim_4396
| Anonim explică:

Bro: din cauza atitudinii tale n-are sorti de izbanda o astfel de campanie.

anonim_4396
| Anonim explică:


Si acum sa raspund, Dumnezeu: sa fac bine gratuit pentru 3 persoane intr-o zi, cu conditia ca si ele, la randul lor sa faca bine altor 3 persoane etc. In orice domeniu: imi iert dusmanul, ajut vecinul si altele. Depinde de imaginatie.

anonim_4396
| Anonim explică:

Au facut-o altii si uite ce a iesit.Stiu ca nu esti de acord dar cred ca pina nu v-a ramine"o singura turmasi un singur pastor"e inutila orice incercare.Adica sa nu luam in considerare varianta biblica. M-am referit la omenire in general. Pina nu va fi o singura rinduiala pe tot globul nu se va putea face nimic.Inclin sa cred ca poate era mai bine ca Germania sa fi cistigat...

anonim_4396
| Anonim explică:

Furni te inseli. Eu mereu am incercat sa schimb in bine cite ceva si nu am gasit sustinere. Si binele ala era pentru toti cei din jurul meu, nu doar pentru mine. Dar oamenii preferau sa nu se implice, gindeau simplu ca daca reusesc este ok si beneficiaza si ei, daca nu reusesc ce mai conteaza. In plus poate cineva de sus este impotriva si atunci de ce sa-i bata cuie in talpa. Intelegi? Dupa multe faze de genul asta, am realizat ca este inutil sa ma lupt singur, pentru ca sint lucruri pe care nu le poti face singur, trebuie sa se implice mai multi, dar nimeni nu se oboseste. Deci nu-i vorba de atitudinea mea, ci a comunitatii. Si de aici ce am scris in prima postare.
"Traim rau din cauza noastra, avaritie, rautate, egoism, nepasare si muuuulte altele, lista-i lunga."
In consecinta "Ar fi o totala pierdere de vreme, ar fi complet inutil. Deci nu m-as baga in asa ceva."