| TrollingFace a întrebat:

Diriginta are ceva cu mine?
Adica mereu ma ignora si cand e sa ne puna sa desenam ceva a imaginatiei noastre care ne da ia ce sa desenem sunt clasa a 7.
Si vorbeste despre toti dar la mine aha bine treci la loc si la alti aici inspira nu stiu ce din subonstientu ei nu stiu ce la toti da la mine parca as fi uitat de soarta crying(
Dc?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Diriginta n-are nimic cu tine; pur si simplu nu poate sa se ocupe in mod particular de fiecare elev; de obicei un profesor e atent mai cu seama la copiii foarte activi in clasa,cu lectiile totdeauna invatate sau,din contra la cei care au probleme fie cu absentele,fie cu invatatura; din motive diferite,evident. Daca tu esti un copil timid,retras si care nu pune niciun fel de problema,diriginta nu are motive sa fie foarte aenta la ceea ce faci.Dar chiar daca dumneaei te uita uneori,soarta nu te va uita niciodata:ai destinul tau care nu tine seama de felul in care te-au privit in scoala profesorii.Tu vezi-ti mai departe de invatatura,fii corect si constiincios si totul va fi in ordine. Totusi ceva e interesant la tine:cum se face ca te exprimi atat de greu-abia putem intelege ce vrei sa spui-,faci chiar greseli de ortografie:scrii "ia"in loc de"ea","alti" in loc de "altii",s.a., dar folosesti neologisme precum "a inspira","subconstient""a ignora"? N-avem nimic cu tine, dar pari un amestec interesant de ignoranta si stiinta.Cred ca poti fi un elev foarte bun, cu mai multa munca, si atunci nici nu mai are importanta faptul ca un profesor te ignora.Numai bine iti doresc.

6 răspunsuri:
| Criiss16 a răspuns:

Buna. Nu stiu ce sa-ti spun. De ce nu vorbesti cu ea? Ii spui ca te simti dat la o parte mereu! Sper sa-ti fi fost de folos.

| Tsunade99 a răspuns:

Pe mine ma uraste profa de istorie.

| blacksui a răspuns:

Ai incercat sa porti o discutie amiabila cu ea cand nu-i nimeni in prezenta acolo? si s-o intrebi amabil: Doamna diriginta, ma simt dat deoparte din grupul social ce trebuia sa fim o familie.Ma evitati am facut ceva gresit? Ca sa stiu si eu doamna diriginta.
Uneori unele profesori/oare le vin pe unii copii ce nici n-au facut nimica.

| geografgeograful a răspuns:

O, crede-ma ca nu esti singurul. Si eu am probleme asemanatoare cu dirigintele dar eu nu il bag in seama. Comparativ cu tine eu nu mai sut clasa 7-a ci a 10-a si am invatat sa nu mai pun la suflet toate.

Daca nu se rezolva problema de la sine poti merge la psihologul scolii si sa discuti cu ea. Nu inseamna nimic rau daca mergi si discuti cu un psiholog, chiar iti face bine.
Iti recomand, si tine minte, daca apelezi la ajutorul unui psiholog asta nu inseamna ca esti nebun.
Si nu lasa pe colegii tai sa stie pentru ca probabil vor actiona intr-o maniera imatura - vor rade.
Pe langa asta, concentreaza-te sa inveti si sa-ti atingi scopurile pentru satisfactia ta personala. E cel mai important!

Bafta si ai grija!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand te mai evita, trage-o de maneca, priveste-o direct in ochi si spune-i: "Doamna, nu sunt eu vinovat pentru tote neimplinirile Dvs profesionale si sentimentale" happy Macar dupa aia stii de ce se poarta oribil cu tine LOL

| Panteraa a răspuns:

Asa patesc si eu sad Cred ca esti in aceeasi situatie ca mine crying si eu tot in clasa a 7-a sunt.