Elevii de clasa a VIII-a care se pregătesc pentru Evaluarea Națională au un ajutor online!

Elevii de clasa a VIII-a care se pregătesc pentru Evaluarea Națională au un ajutor online!

Chiar dacă cursurile școlare au fost suspendate, elevii de clasa a VIII-a își pot continua pregătirea pentru Evaluarea Națională și online. Cadrele didactice s-au organizat, astfel încât materia să ajungă la voi într-un format atractiv și ușor de înțeles.

Un astfel de cadru didactic este și Cristina Tunegaru, profesoară de limba română care ține cursuri online pe Facebook. Sunt aprofundate subiecte de teorie literară și gramaticală - text literar liric, epic, dramatic, text nonliterar, specii literare pentru examen, elemente de vocabular, fonetică, ortografie, punctuație, propoziții subordonate, părți de vorbire și categoriile lor gramaticale etc. De asemenea, oferă recomandări, sugestii de rezolvare a testelor de evaluare, iar voi puteți trimite documente cu rezolvări de teste, exerciții, compuneri la adresa de email cristina.tunegaru@gmail.com. 

Cursurile sunt transmise live aici https://www.facebook.com/people/Cristina-Tunegaru/100010042126714 și rămân înregistrate pe Facebook.

 


13 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca aveti nevoie de ajutor pentru a intelege materia la anatomia umana, pot ajuta si eu

| a răspuns:

Nu ar fi prea mare efort, dar
Ministerul Invatamantului ar putea realiza un site pe un server serios, de unde toti elevii sa vizioneze ORICARE lectie din TOATE nivelele de invatamant scolar, explicate de cate 3 profesori, fiecare wxplicat pe intelesul fiecarui tip de intelegere a elevilor.
Am vazut asemenea lectii presate in alte limbi din alte tari si practic orcare elev intelege oricare lectie in careva explicatie! Durata unor asemenea filme (cu 3 explicatii diferite) este de cca 60 minute si se pot viziona de oricine, la orice ora.

Noi avem o problema mare cu invatatul elevilor: profesorii predau lectiile "la cronometru", iar daca elevul nu intelege, atunci ramane cu nota scazuta in loc sa INTELEAGA mecanismul celor predate. Iar daca nu intelege, se va refugia in discutiile pe retelele de socializare, unde va invata ce aude, lşa nivelul intelesului si priceperii lui, ce a cumulat (care deseori este de nedorit, chiar antisocial etc.).

| a răspuns (pentru Bula):

Perfect. Astfel cei care vor o pot lua inainte cu materiile la care au lucrat mai mult si trec mai repede, si se pot axa doar pe ce nu stiu inca.

| a răspuns (pentru catank000):

Buy google reviews

[url=https://www.wrogle.com]buy google reviews[/url]

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Nu stiu cum e pregatirea pentru evaluarea nationala, dar la cum am vazut eu ca li se explica viitorilor absolventi de liceu la matematica (de ex.) integrarea prin parti in 30 de minute, ma indoiesc ca cineva va si intelege ceva.

| a răspuns:

Dacă o aveam eu pe asta ca profa, înțelegeam mult mai bine gramatica de a 8-a sad

| a răspuns:

Cred ca nu doar cei de a 8-a au nevoie de cursurile astea. laughing

| a răspuns:

Mi se pare corect! iar daca vin! trebuie musai numai cu masca! eventual si manusi!

| a răspuns:

Mi se pare total greșit să atribui meritele unei persoane tuturor cadrelor didactice, care n-au făcut nimic special "Cadrele didactice s-au organizat, astfel încât materia să ajungă la voi într-un format atractiv și ușor de înțeles.".

| a răspuns:

Eu deja sunt in a 6 a

| a răspuns:

Pentru cei de a xII-a nimic?
ce or sa faca cu bacul anul acesta oare?/