| Celdrept a întrebat:

Foarte multa mă urăște,nu ma suporta deși eu nu am treabă cu nimeni nu deranjez pe nimeni,de ce nu îmi spune în fața nici unu și toți mă denigrează pe la spate? Eu daca am ceva cu cineva îi spun in fata!
De ce unii oameni te urăsc așa fără să le faci nimic? Poate o fi că nu lucrez dar nu îmi dă ei de mâncare nu îmi plătesc ei factura eu fac ce vreau cu viata mea și am anxietate sociala grava care se manifesta horror daca nu iau Xanax și cu Xanax e greu eu nu am nici o vina!
La noi e sport national bârfă și denigrarea și răutatea? Eu stau numai în casa naibii nu știu de ce sunt urat de oameni așa mult,poate o fi de la invidie că aveam de toate fara să fac nimic dar acum sunt sarac ca duhul, dar eu nu denigrez pe nimeni nu mă interesează de viață nimănui să îi strică imaginea sa îl denigrez! Cand o sa devenim oameni? Și ce șmecheri sunt ăștia că se pun 7 pe unu cand e de scandal? Ce bombardieri sunt ăștia? De ce sunt cocalarii ăștia respectați de atâta lume și un om liniștit,retras e batjocorit? Nu cumva avem țigănia in sânge,in ADN? De ce românu e rasist cu țiganul daca literalmente are același caracter? Majoritatea românilor vad că ascultă manele unde o sa ajungem? Ne dam sfinți și in intimitate facem numai combinații și chestii ilegale!
Nu zic că toți sunt așa,dar e grav că tocmai mai mulți sunt așa,chiar foarte multi la număr,nu e neapărat de blazat că se asculta manele dar caracterul e josnic,efectiv nu știu ce să fac cu viața mea nu greu sa trăiesc între nații primitive,am văzut că dincolo multi romani fug tocmai de propria nație sa nu ii ardă! Sunt mai emoțional de fel nu știu mă afectează uneori mentalitatea și comportamentul,te vede cuminte și bun automat ești victima și la locul de munca și șefii și colegii nu spun nimic cand ești ridiculizat, dar daca le raspunzi cu aceeași monedă te dau afara! Suntem o nație pierduta? Ne mai revenim vreodată?

12 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Dacă îți schimbi userul în coca cola te va iubi toată lumea.

| Celdrept explică (pentru gabicoo):

Mort poate voi fi iubit nici atunci. Ce are fanta? E in suc bunicel happy
Cola da insomnii

| J0B0MAT a răspuns (pentru gabicoo):

Eu nu.Mai bine pepsi twist, dar și pe ăla l-au prostit.
Am băut ceva bun de la timbark cred, un fel de cola cu vișine.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Celdrept):

Mort nici atât nu te va iubi nimeni. Poate doar viermii...

| gabicoo a răspuns (pentru Celdrept):

Dacă zici că Fanta este un suc bunicel atunci mai ai o șansă! Te va îndrăgi vânzătoarea de la magazin că îi faci consumație.

| Celdrept explică (pentru gabicoo):

laughing
Am făcut consumații astronomice când aveam bani, de 5 ori făceam cumpărături într-o zi, acum sunt alte vremuri. Lumea mă crede bogat că am băgat multi bani la jocuri sute de milioane dar eu nu am bani nici să îmi cumpăr un tel amarat laughing am creat o impresie eronată oamenilor din zona eu de fapt sunt rupt de sărăcie.
Mă gândesc dacă nu dau ăștia de la Digi teluri gratis și să plătești doar abonamentul gen 35 de lei

| LordCristobal a răspuns:

Salutare Zenon!
Nu te-am mai vazut demult pe TPU.
Eu zic sa nu te schimbi deloc si sa ramai acelasi om care esti, sa nu pleci niciodata capul si sa infrunti cu fruntea sus toate problemele pe care le intampini in viata.Nu trebuie sa fii suparat ca lumea te uraste, asta trebuie sa te motiveze ca esti mai destept decat ei si sa iti dea o incurajare.
Din pacate mediul social din Romania e foarte toxic daca esti prea indraznet sau cuminte esti marginalizat si nu ai ce face in treaba asta.
Din ceea ce am citit pot deduce ca ai o sensibilitate emotionala cam mare, e bine sa iti mai controlezi emotiile ca societatea si viata o sa te ia la tranta de multe ori si trebuie sa fii pregatit.
Nu e nimic gresit la tine si nu incerca sa te schimba din cauza ca te uraste un colectiv.

| Xox0 a răspuns:

Manelele ca manelele, dar de noul rap nu zici nimic?

| Sportacus123 a răspuns:

Nimănui nu-i pasă dacă lucrezi sau nu. Lumea te urăște că ești prea direct.
Și eu sufăr de atacuri de anxietate. Când sunt în autobuz cred că lumea mă bârfește, râde de mine.
Un angajator nu te dă afară așa cu una cu două. Dacă ești prietenos cu colegii, respecți programul de lucru, totul o să fie bine.

| Celdrept explică (pentru Sportacus123):

Am fost foarte săritor la locul de munca și am fost luat de oaie de una ce îi ieșea ochii din orbita așa de urâtă era! Chiar când ești bun e rău, când ești al dracu nu te calca nimeni în picioare dar se unesc și tot fac ei cumva sa te saboteze, am avut numai experiențe nasoale, poate că sunt mai brunet si ma lovesc de rasism, discriminare.

| painecuzahar a răspuns:

La cum te-ai comportat pe site-ul asta normal ca te urasc, ai un caracter dual, esti pupincurist si plin de ura pe care o scoti la suprafata la cel mai mic nerv. Nici eu nu te-as suporta

| Celdrept explică (pentru painecuzahar):

Nu pe site-ul asta,am fost provocat de aia am avut comportamentul acela și îmi murise mama,de multa vreme nu mai am nimic cu nimeni,eu de realitate vb nu de TPU,pentru mine TPU nu înseamnă nimic, in realitate nu ma comport ca aici. E posibil sa fiu bipolar nu se știe și să nu o fac cu intenție rea sau să am mai multe personalități, dar nu cred, aproape mereu am fost mega provocat, de o vreme poți vedea că nu mai am treabă cu nimeni daca îmi raspund politicos