Pai vreau sa fac o facultate, dar problema este ca trebuie sa ma gandesc bine la ce. ca doar nu fac facultate doar asa sa am o diploma si sa lucrez pe urma la McDonalds.
A existat vreodata in viata ta o singura chestie care sa iti placa?
Pacat. Te-ai gandit sa te faci profesor de sport sau antrenor de fotbal ?
Gândește-te ce pasiuni ai. Ce-ți place sa faci in timpul liber. Ce materii îți plac. Gândește-te și sigur o sa afli raspunsul in timp util. ‘)
Da, ar trebui sa te gândești spre ce faculta sa te orientezi. Încearcă la drept, sa devii avocat, cred ca ai stofa.
Incearca sa iti gasesti o pasiune cat timp mai esti la liceu, iar apoi fa bani din ea.
Munca sau facultate, sau daca te mai tin parintii tai 1-2 ani pana te gandesti la ce o sa faci. Mai bine ai face o facultate daca ai vreun domeniu care iti place si vrei neaparat sa mergi in directia aia.
Da meseria de traducator este bine platita in Romania cat si in afara ei.
Poți lucra și de acasă.
Dacă te-ai duce dincolo ai fi tare. În România ești văzut prost dacă ești Introvertit /anxios /pudic și bârfit la greu.
Da,asta e comunism, sa fi judecat doar ca esti diferit de turma
Nu putem schimba oricum mentalitatea, dar putem rămâne în schimb noi neschimbati, și neinfluentati de către cei din jur.
Mi-ar fi placut sa ma nasc intr-o tara unde lumea era mai deschisa la minte, mai permisivi, intr-o tara in care nu esti judecat dupa cum esti.
Și mie mi-ar fi plăcut dar asta e. Sunt lipsuri multe și unde oamenii sunt civilizați, nu știu, nu cred ca exista o tara cu un echilibru perfect văzut de noi.
Te vei maturiza mult, e posibil sa te schimbi, sa devii mai open mind, nu prea ai de unde sa ști ce îți rezerva viitorul.
Da corect, in nici o tara nu e totul roz, dar mi-as fi dorit sa ma nasc intr-o tara unde situatia e mai roz decat in Romania.
Putea fi mult mai rău decât atât. Te puteai naște în Africa și sa mori de foame.
Selecția naturala a decis asta. Asta e. Mergem înainte ca tancul rusesc.
Dar oricum acum Romania e in UE deci poti sa emigrezi intr-o tara mai buna, foarte usor, nu mai ai nevoie de viza.
Da, asa este. Unii sunt de mult timp stabiliți acolo, o duc relativ bine, alții duc dorul de casa, de familie.
Multi pleaca cu tot cu familia si ajung sa fie de 20x de ori mai fericiti la straini decat ar fi fost in Romania, printre "semeni"