|

La ce se dă bacul la filo?

Iar la limbile straine, pot alege intre franceza si engleza sau sunt obligatorii amândouă?

Daca dau examenul acela de limba franceza, am inteles ca nu s-ar mai da bacul la materia respectivă.

Multumesc anticipat

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Română, istorie, alegere logică, psihologice, sociologie, filosofie și geografie. la limbă dai o singură limbă, ce limbă vrei.
te referi la delf? da, se echivalează dar clar nu merită să dai delfu numa să-ți echivalezi bacu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bac, competente:romana proba orala(unde se obtin acele calificative:experimentat,mediu,avansat,incepator),o limba straina la alegere(engleza,franceza,germana, italiana, etc, esri notat cu acele calificative:A1, A2, B1, B2) in caz ca nu vrei sa mai sustii proba scrisa/audio si orala, poti opta pentru niste cursuri cum sunt cele Cambridge(engleza) unde primesti o diploma si te scutesc si proba de competente digitale(TIC).
Celelalte probe sunt cele scrise:limba romana(prima proba) si istorie(proba a 2a) sunt obligatorii iar la alegere la proba a3a Geografie, Logică şi argumentare, Psihologie, Economie, Sociologie, Filosofie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De asemenea, exista un curs de achivalare a competentelor digitale in valoare de 200 lei pentru a obtine nivelul incepator sau mediu, iar daca vrei sa fii experimentat mai adaugi vreo 100 lei.Am uitat cum se numeste acest curs, intreaba-ti profesorul de tic si o sa ti spuna el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează