| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a întrebat:

Mi'a recomandat cineva sa citesc"Codul lui DaVinci". Voi ce parere aveti despre acesta carte? Merita citita?

Răspuns Câştigător
| SilverEyes a răspuns:

Pai daca iti plac cartile care te tin in suspans, iti dau de gandit atunci merita citita. Dar in loc sa te pui si sa intrebi ai putea sa te uiti pe youtube la trailer ul filmului si ai afla si in carte despre ce e vorba tongue.

7 răspunsuri:
| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> explică:

Greenmile00 vroaim doar parerile vostre.sunt constienta ca intrebarea asta nu are un raspuns exact. v'am cerut parerea voastra despre carte si daca merita citita.Repet. in opinia voastra.Si de citit cu siguranta o sa o citesc sa vad despre ce este vorba. dar mai vroiam si alte pareri:-s

| greenmile00 a răspuns:

Eu nu inteleg chestia asta... cum naiba sa intrebi pe altii daca merita o carte sau nu!
o parte o sa iti spuna ca merita, alta parte o sa iti spuna ca nu merita. Ce parte asculti?
Daca te intereseaza cat de buna e cartea... citeste-o si da-ti tu cu parerea. Parerea mea poate foarte bine sa nu coincida cu a ta. Poate tie iti plac aventurile de genu celor din Codul lui DaVinci... si poate ca mie nu imi plac genul asta de carti.
Daca eu citesc de obicei carti cu vampiroaice... si cand am citit codul lui DaVinci mi s-a parut cea mai mare porcarie, asta inseamna ca si tie o sa ti se para la fel? laughing)
Offf, oricum mie de fapt chiar mi-a placut cartea. Da chiar e stupid sa intrebi o chestie de genu, serios!

| izvordemunte a răspuns:

Mi-a placut mai mult "Ingeri si demoni", tot de Dan Brown. Daca iti plac conspiratiile, misterele, actiunea, probabil ca iti va placea.

| AlexSadik a răspuns:

Eu am citit o este extraordinar de interesanta intreaga tema este plina de secre... CACAT! ai dat funda, NOAPTE BUNA! sper ca esti fericita!

| CosminKidd a răspuns:

Merita citita este foarte interesantawinking

| Revolt666 a răspuns:

Daca stii sa citesti da

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Paaii...depinde de cati ani ai. daca ai peste 14-15 atunci poti sa o citesti si intelegi ceva din ea, dar treebuie sa o citesti cu atentiebig grin...Pentru ca sunt multe detalii si e putin cam.cum sa spun "grea". Dar eu iti spun cu placere ca ar trebui sa o citestibig grin.Si dupa sa imi spui daca ti a placut.
Bafta la citit!:*