| Sentinel a întrebat:

Nu inteleg de ce unii copii folosesc exagerat semnul "winking " in propozitii. Se simt mai interesanti ori ce?
De exemplu intrebi pe cineva " Cum as putea sa scot o pata de pe camasa, oare Dero Surf e bun? " si raspunsul este " da, am incercat si eu, chiar mergewinking si e foarte ok. Daca vrei poti sa incerci si Vanish, e mai bunwinking "

De ce se foloseste "winking "? Vrea sa transmita ceva pe subinteles? Ce ar fi de transmis pe subinteles?

Nu cumva asta e nivelul actual de cultura generala al individei (am observat ca fetele se folosesc cel mai mult de el) si doveste faptul ca habar nu are ce vorbeste?

Răspuns Câştigător
| AndreYoman a răspuns:

Eu cred ca acest semn (winking ) este folosit pentru a sublinia(fara sa fie nevoie) faptul ca incearca sa dea un sfat.Cateodata acest semn mai este folosit si, asa cum ai spus sa para interesanti. Lucru care cred ca se aplica mai sus, si mai multor persoane pe care le cunosc. Vreau sa spun ca ma uit la acea persoana si imi face cu ochiul. De ce? Raspunsul este ca vrea sa dea interesant, ori are ceva in ochi si il deranjeaza atunci cand misca ochiul spre mine.
Pentru intrebarea ta, tind sa cred ca raspunsul este ca vrea sa para interesant.
O zi buna!

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Motivul este foarte simplu: spiritul de turma. Numai bine!

| DakotaRoyse a răspuns:

Unii îl folosesc pe post de happy, adică, au încercat şi ei să fie drăguţi thinking Dar sincer, mie emoticonul ăla mi se pare cel mai ipocrit dintre toate emoticoanele. Îl urăsc laughing Pentru că mulţi îl folosesc când spun ceva de gen "lasă că de acum nu o să mă mai intereseze de nimicwinking" şi ai impresia căwinking ar însemna aici că nici pe tine nu o să te mai bage în seamă, sau cam aşa. Ahh.

| Amy a răspuns:

Si pe mine ma cam enerveaza emoticonul asta. nu prea stiu concret la ce foloseste in anumite propozitii.

| lindemona a răspuns:

Bună,

Întradevar, este un emoticon foarte folosit, dar cred că are şi un subînţeles. De cele mai multe ori este folosit pentru a convinge pe cel care citeşte, că vorbeşte serios şi chiar îţi recomandă acel lucru.
Nu consider că acest emoticon poate să arate nivelul de cultură, atăta timp căt nu îţi scoate limba sau alte lucruri asemănătoare. E la fel ca şi cum ai folosi happy pentru a arăta o bucurie, încăntare, fericire, placere.

O zi plăcută

| Anddrea a răspuns:

La inceput cand abia auzi de messenger se folosestewinking in exces, am observat pentru ca nu prea le ai cu emoticoanele si asta ti se pare simplu de invatat si de tastat.
Ulterior exprima ironia din punctul meu de vedere. Incearca Vanish, e mai bunwinking gen "atat de fraier esti incat nu stiai?" sau "te-am facut".
Eu una nu il mai folosesc de cativa ani, e enervant. Cei care il folosesc se cred superiori.

| ahlrh a răspuns:

Nu obisnuiesc sa-l folosesc dar il tolerez.
Eu il folosesc cand vreau sa spun "Okay".

| Dollicious a răspuns:

Si pe mine ma cam deranjeaza insa cred ca oamenii folosescwinking cand iti dau un sfat de obicei, sau cand incearca sati castige increderea, cand sau pur si simplu trebuie sa aiba un emoticon pe care il folosesc mai des si p`asta lau gasit, dar se plict ei de el stai linhee hee

| DonCorleone a răspuns:

Pai cum sa zic.
asa e cu messengerul majoritatea folosesc acest semnwinking

si nu pentru a transmite ceva subinteles... semnul se foloseste de cele mai multe ori din obisnuinta si ca e foarte usor de scris pentru ca in contextul "[...] foarte ok. Daca vrei poti sa incerci si Vanish, e mai bun thumbs up " se poate folosi asta doar ca e mai mult de scis
laughing

alte ori poate sa il faca din fericire
pentru a exprima fericirea se folosesc de cele mai multe ori happy sauwinking

deci nu e nimic obisnuit depinde in ce context apare

acest semn fiind aproape de cele mai multe ori folosit

sper ca te-am facut sa intelegiwinking

fundita?batting eyelashes big grin pls

| VreauMacaroane a răspuns:

Eu nu inteleg de ce pe TPU orice prostie care iti vine in cap pe moment trebuie sa o pui ca intrebare pe site. Adica voi chiar nu stiti raspunsul la ea? si in plus ce conteaza? Sunt intrebari stupide ca aceasta.Chiar mureai daca nu puneai intrebarea asta?