anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Am o intrebare! Profilul de turism si alimentatie este un profil greu? Cam ce ore se fac si la ce se da bacul?(Urgentttt! maine sunt înscrierile!)

Răspuns Câştigător
| aizen0567 a răspuns:

Bună nu nu este deloc greu materiile sunt ușoare, bacul se da la romana mate dar contează și specializarea ta de exemplu la al meu organizator banqueting dau din geografie, economie, logica și psihologie la alegere.

| Anonymous6527aaa a răspuns (pentru aizen0567):

Este adevărat ca termini liceul in 5 ani in loc de 4 si iti ia si din vacante?

| aizen0567 a răspuns (pentru Anonymous6527aaa):

Nu,ce a spus tipul acela e total greșit, din vacanta într-adevăr de exemplu am terminat anul acesta pe 28 iunie și sunt a 11 a

| aizen0567 a răspuns (pentru Anonymous6527aaa):

Nu termini în 5 ani niciun liceu nu se termina în 5 ani, iar profilul turism si alimentație și profesională sunt 2 lucruri diferite, tipul se refera la faptul ca profesionala o termini în 3 ani iar apoi dacă dorești poți sa te muti la liceu în clasa a 11 a ca să iei și bacul nu doar atestatul

| Anonymous6527aaa a răspuns (pentru aizen0567):

Am înțeles! Mulțumesc frumos

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca vrei bac usor, alege un profil uman, adica filologie sau stiinte sociale. Scapi de matematica in bac, dai la romana, o limba straina si ceva la alegere dintre geografie si matematica, parca.
Matematica de profil uman fiind M5, foarte simpla.
Profilul de turism si alimentatie publica cred ca este profesionala de ospatari-bucatari, ceea ce inseamna ca vei avea practica (care iti ia din vacante), iar liceul il vei absolvi in 5 ani, in loc de 4.
Intr-adevar, vei avea o calificare utila mai ales daca iti doresti sa devii bucatar.
In rest, in turism nu iti sunt necesare calificarile, te angajezi oricand ca ospatar, receptioner sau camerista, facand calificare la locul de munca sau cursuri de weekend, in timp ce lucrezi.