|

Salut tuturor. Cum as putea sa iau punctaj foarte mare la competente digitale (util. Experimentat)? Trebuie sa stiu foarte bine tot pachetul office (word, powerpoint,.)? Unde as putea gasi ceva tutoriale unde sunt explicate toate functiile pentru fiecare dintre acestea? Am luat doar avansat la romana si acest lucru m-a cam suparat si as vrea sa iau macar la digitale si engleza maxim. Ofer funda celui care ma ajuta!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa studiezi si sa experimentezi toate functiile de baza si cele avansate din meniu.

Incearca sa redactezi o "revista", cu coloanele, pozele, formatul scrisurilor asemanatoare cu una adevarata (gen "Click" sau reclamele de la "Kaufland", etc.
Le faci atat in Word, cat si in Excel, dupa care le pui pe un stick de memorie si le tiparesti pe un ALT calculator.

Cand ai reusit, inseamna ca esti deja buuun in folosirea Word.
Iar pentru Excel mai faci si un simulator de calcul contabil (de exemplu pentru salarii la o firma).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e neaparat sa stii foarte bine pachetul. Eu am avut si intrebari capcana gen: " Scrie cati metri are arborele curcubeu", cu italic. Aici m-a prins fiinda nu am stiut daca sa scriu propozitia data cu italic sau sa caut si sa scriu cat metri are cu italic si nici profesorul supraveghetor nu a vrul sa ma ajute. Probabil daca o sa cauti pe net o sa gasesti ceva subiecte de competente si uitate orientativ. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sweetys):

Mersi mult de ajutor. Competentele astea te ajuta cu ceva sau le dam doar asa de dragul de a le da?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru xbastanu):

Te ajuta in viata, la modul ca stii cu ce se mananca. Pe mine m-a ajutat in primul an de facultate fiindca unele lucruri stiam sa le fac. Si la CV. Cam atata. Dar poti la fel de bine sa te descurci si fara ele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează