anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Vineri la scoala nu am facut sport cu cativa colegi ca eram bolnavi si am stat in clasa. O colega a inchis usa, asa obisnuind ea mereu. A venit profesorul la noi, si ne-a dus langa sala directorului la o tabla. Ne-a pus sa ne scriem numele, dirigintele si "Am fugit de la ora". Are dreptul sa ne scada media la purtare pentru asta? Eu stiu ca se dau absente. (Profesorul e si putin beat, prost. Ne-am ai zis la clasa ca ne da mediile sub 8 etc. dar n-a fost asa, bea si uita. dar acum daca vede directorul?) Si mai am o intrebare: Cine va actiona, directorul adjunct sau directorul? Cu directorul adjunct suntem buni prieteni, si poate ne iarta.

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Chiar daca nu faceti efort fizic si aveti scutire tot trebuia sa va prezentati la ora si sa cereti voie profesorului sa stati in clasa.
Mai mult de a va pune absenti nemotivat nu are cum sa va sanctioneze.

| BogdanVasc a răspuns:

Da Ioandelasal, absenta vreau sa primesc, spre meritul meu. Dar mi se pare absurd sa-mi scada nota la purtare pentru ca am fugit de la ora si ne-am inchis in clasa. Deci poate fii considerata faza cu tabla doar o "lectie" sa ne invatam minte, sau e deabunelea?